ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της www.glamflower.gr. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η Ιστοσελίδα ανήκει στην ατομική επιχείρηση με  την επωνυμία ΤΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, που εδρεύει στην Φαρδυκάμπου 1 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης  ΤΚ 56123 ΑΦΜ: 135757301- ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -ΑΡ.ΓΕΜΗ: 43104806000

Περιορισμός Ευθύνης

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά τις συναλλαγές με το  www.glamflower.gr
To glamflower.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και μέσω του Διαδικτύου, προσωπικής επιχείρησης με την Επωνυμία “Τόλας Γεώργιος”  glamflower.gr. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από το glamflower.gr εγγράφως . Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς . Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του glamflower.gr  παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται σε αυτό. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών που παρουσιάζονται μέσα από τις σελίδες του glamflower.gr. Είναι δυνατόν για λόγους βελτίωσης των υπηρεσιών του glamflower.gr ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, να υπάρξουν αλλαγές πολιτικής ή υπηρεσιών άρα και των παρόντων όρων, χωρίς προειδοποίηση . Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής . Θα πρέπει κάθε φορά να τσεκάρετε το check box που λέει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας glamflower.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για κάθε προϊόν παρατίθεται αναλυτική περιγραφή καθώς και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ώστε ο πελάτης να έχει πλήρη άποψη επ’αυτού.
Το ενδεχόμενο τα χρώματα των προϊόντων στις φωτογραφίες να έχουν απόκλιση από τα πραγματικά υπόκειται στο πρόγραμμα ανάγνωσης του διαδικτύου και τα χαρακτηριστικά ανάλυσης της οθόνης του χρήστη και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.
Μετά την τελική επιλογή του προϊόντος και της επιθυμητής ποσότητας, αποστέλλετε την παραγγελία σας. Εκπρόσωπος της εταιρείας επεξεργάζεται την παραγγελία σας και σας ενημερώνει για την διαθεσιμότητα, το χρόνο παράδοσης και το απαιτούμενο πόσο προκαταβολής για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Σε περίπτωση παραγγελίας ενός προϊόντος το οποίο βρίσκεται σε έλλειψη, θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά και θα γίνεται περαιτέρω συνεννόηση για την πορεία της παραγγελίας σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες εξωτερικού για τις χρεώσεις ΠΡΙΝ εκτελεστεί οτιδήποτε , με μια εμπειρική αξία των μεταφορικών εξόδων τους . Δεν μπορούμε να έχουμε ακριβής αξία διότι δεν γνωρίζουμε το ακριβές βάρος και όγκο του κάθε δέματος πριν αυτό γίνει . Πριν την παραγγελία σας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% .

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και για συγκεκριμένες πολλές φορές ποσότητες.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΟΡΕΣ

 1. Μέσα από το site www.glamflower.gr
 2. Με e-mail στο info@glamflower.gr.: Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας 24 ώρες την ημέρα.
 3. Τηλεφωνικώς στο 2310737801 όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10.00 το πρωί μέχρι 14.00.

Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και για να σας βοηθήσει να παραγγείλετε.

Σε κάθε περίπτωση αφού λάβουμε την παραγγελία σας, ένας εκπρόσωπος από το τμήμα πωλήσεων θα έρθει σε επαφή μαζί σας ώστε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας .

ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι πληρωμές των παραγγελιών γίνονται:

 1. Με κατάθεση στην τράπεζα. O αριθμός τραπέζης θα σας σταλεί μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

2. Πληρωμή στο κατάστημα με την παραλαβή.

Για παραγγελίες αξίας άνω των 50 ευρώ είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 30% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας . Πρώτα γίνεται η τελική επιβεβαίωση της παραγγελία σας, μετά η κατάθεση και πιστοποίηση της προκαταβολής και μετά η εγγυημένη παράδοση στην ημερομηνία και στο χώρο που θα μας υποδείξετε . Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να

μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2310 737801-6937128638 ή στo

e-mails: info@glamflower.gr . Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας και στο κατάστημά μας .

Και έτσι να σας δούμε και από κοντά , αλλά και εσείς να δείτε από κοντά τις δημιουργίες μας.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  Στη Γ. Χαλκίδη 40 – Φαρδυκάμπου 1 Αμπελόκηποι θεσσαλονίκη  στον 1 όροφο.

Ώρες επικοινωνίας και λειτουργίας : Λειτουργούμε κατόπιν ραντεβού.  Δευτέρα-Τετάρτη 10:00 πμ – 14:00 μμ . Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 πμ – 14:00 μμ και 17:30 μμ – 21:00 μμ Σάββατο και Κυριακή κλειστά λόγω εκδηλώσεων.
Επίσης για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση οποιαδήποτε ώρα και μέρα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συμφωνίας .

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για αποστολές στο εξωτερικό η εταιρία αποστέλλει τα προϊόντα της αφού ενημερωθεί για την άμεση καταβολή των χρημάτων η της εκάστοτε προκαταβολής μέσω τραπεζικού εμβάσματος με αριθμό πανευρωπαϊκό ΙΒΑΝ. Μετά από την παραγγελία σας μέσω Internet, σας αποστέλλουμε αναλυτικά σύμφωνα με το βάρος των αντικειμένων που έχετε παραγγείλει όλα τα επιπλέον έξοδα μέχρι και την παραλαβή του δέματος σας. Σε αυτήν την ενημέρωση μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας χωρίς καμία άλλη απαίτηση. Σε περίπτωση αποδοχής, θα πρέπει να καταθέσετε άμεσα τα χρήματα στον λογαριασμό που σας υποδεικνύουμε έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και για να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Ειδικά για το εξωτερικό για αποστολή μπομπονιέρων, προτιμήστε ΜΗ εύθραυστα αντικείμενα ή ευπαθή προϊόντα . Επίσης ο χρόνος παράδοσης για το εξωτερικό είναι αναγκαίος 10-15 ημέρες (από την ημερομηνία της κατάθεσης) και 5 ημέρες έξτρα για την αποστολή των αντικειμένων και της παραγγελίας σας μέσω courier . Το κόστος των μεταφορικών εξόδων εξαρτάται από το βάρος και μόνο του δέματος σας . Για να ξέρουμε ακριβώς την αξία των μεταφορικών εξόδων θα πρέπει πρώτα να ζυγίσουμε το ή τα δέματα της παραγγελίας σας .

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον . Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, προ της χρέωσής σας και της παράδοσης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει . Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν συμφωνείτε με τη νέα τιμή του προϊόντος.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ / ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή και στο εξωτερικό . Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας ή τηλεφωνικά (σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας) με τον τρόπο που έχετε επιλέξει . Η αποστολή γίνεται μέσω του τρόπου που θα έχετε επιλέξει με την ανάλογη χρέωση εξόδων μεταφοράς . Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών . Σε περίπτωση που η αποστολή πραγματοποιηθεί ημέρα Σάββατο υπάρχει έξτρα χρέωση από την εταιρία courier .Για  το κόστος αποστολής θα ενημερωθήτε μετά την παραγγελίας σας και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Ο υπολογισμός του κόστους ΔΕΝ γίνεται αυτόματα από την ιστοσελίδα μας γι’αυτό το λόγο σε περίπτωση διαφορετικής χρέωσης ενημερώνεστε μας με e-mail . Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος , διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό . Μετά την αποδοχή της παραγγελίας η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και οφείλετε να την παραλάβετε . Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται σε κάθε προϊόν είναι κατά προσέγγιση .Το glamflower.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 10 εργασίμων ημερών.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Το glamflower.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό του, και τα οποία το glamflower.gr μεταπωλεί. Το glamflower.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό . Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή, και η πωλήτρια εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση τους για αποστολή σε μεταφορέα . Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται μόνο με γραπτή εντολή και έξοδα του αγοραστή.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Το glamflower.gr  δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του glamflower.gr  ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών , η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση .

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ

Είστε υπεύθυνοι για την επιλογή του προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας . Διαβάζετε αναλυτικά για το προϊόν που σας ενδιαφέρει (διαστάσεις του προϊόντος και τι εμπεριέχεται στην τιμή) . Η αναλυτική περιγραφεί σας κατατοπίζει πλήρως . Τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την εταιρεία μας, εάν χρειάζεται . Μην παραγγέλνετε ούτε τηλεφωνικά ούτε μέσω internet όταν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε ή αν δεν έχετε σκοπό να τα παραλάβετε . Αυτό αποτελεί διπλά έξοδα για την εταιρία, κόπος και χαμένος χρόνος για άλλους πελάτες μας . Διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας glamflower.gr  και μετά κάντε ή όχι την παραγγελία σας . Θα πρέπει πριν την παραγγελία σας να έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας . Εάν κάποιος όρος που θέσαμε δεν σας βρίσκει σύμφωνο μην κάνετε παραγγελία ακόμα , πρώτα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε . Εμείς θεωρούμε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης και συμφωνείτε με αυτούς αφού χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας glamflower.gr .

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Επιστροφές δεν γίνονται σε καμία περίπτωση αποδεκτές, καθώς όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται και φτιάχνονται κατά προτίμηση και κατ’ επιλογή του πελάτη, δίνοντάς του δικαιώματα να επιλέξει βάση του γούστου του όλα όσα θα αποτελέσουν μια ξεχωριστή μπομπονιέρα. Δίνουμε την επιλογή να επιλέξει τούλια, χρώμα κορδέλας , χρώμα τούλι, κουφέτα κτλ)
 • Για οποιαδήποτε ακύρωση της παραγγελίας από την ημερομηνία παραγγελίας ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές χρημάτων (προκαταβολών) .
 • Για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές επιστροφές χρημάτων από την εταιρία στον πελάτη .
 • Δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων χωρίς ελάττωμα. Παρακαλούνται οι πελάτες του glamflower.grνα αξιολογούν τα χαρακτηριστικά του προϊόντος πριν την παραγγελία, ώστε να αποφεύγονται άσκοπες επιστροφές. Στην περίπτωση που επιστραφεί προϊόν στο οποίο δεν θα διαπιστωθεί ελάττωμα, το προϊόν αποστέλλεται στον πελάτη με δική του χρέωση .
 • Σε περίπτωση μη αρεσκείας του παραληφθέντος προϊόντος, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στον εκάστοτε πελάτη μας .
 • Η αντικατάσταση του κάθε επιστρεφόμενου προϊόντος με ίδιο ή με κάποιο άλλο μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα glamflower.gr αποκλειστικά και μόνο στην κρίση του προσωπικού του glamflower.gr .
 • Αρμόδια δικαστήρια για οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ πελατών – εταιρίας ορίζονται τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης .

Δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του glamflower.gr  ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών , η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση .

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το glamflower.gr   σας ενημερώνει ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία το glamflower.gr   τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με το glamflower.gr   , τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και / ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες του glamflower.gr   . Το glamflower.gr    δεσμεύεται ότι δεν μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού για κανένα λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεσή σας. Χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για δική του χρήση και με τη σύμφωνη γνώμη σας για να σας ενημερώνει για τυχόν νέα προϊόντα, προσφορές κλπ. To glamflower.gr    εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο το glamflower.gr    μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου. Εσείς εγγυάστε και φέρετε την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα και συνάφεια των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιείτε στο glamflower.gr   . Το glamflower.gr    επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων. Το glamflower.gr    παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου . To glamflower.gr    δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.Όπως στους περισσότερους ιστοτόπους στο διαδίκτυο έτσι και στο glamflower.gr    χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που θα περιηγηθείτε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας . Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω . Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του ιστοτόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Παράλληλα, το glamflower.gr    επιβεβαιώνει ότι στο cookie δεν διατηρούνται και δεν μεταφέρονται ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία. Η μόνη πληροφορία που διατηρείται είναι ο κωδικός πελάτη που διατηρείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε το τελευταίο να μπορεί να σας αναγνωρίσει αυτόματα σε μελλοντικές σας επισκέψεις.To glamflower.gr    διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών οποιαδήποτε στιγμή . Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης . Για την επίλυση κάθε διαφοράς από την παρούσα πώληση αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης .

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Οι χρήστες των σελίδων και των υπηρεσιών του glamflower.gr    δηλώνουν ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών . Οι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του glamflower.gr    μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους . Οι νόμιμοι κηδεμόνες των ανηλίκων ή οι γονείς τους είναι δυνατόν να εγκρίνουν, υπό τη συνεχή όμως επίβλεψη από ενήλικο και με την ανάληψη όλων των ευθυνών που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης της υπηρεσίας από ανήλικο, την χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του glamflower.gr

ΧΡΟΝΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Ή ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπ’ όψιν σας το χρόνο παράδοσης του κάθε προϊόντος του e-shop μας.

Αν δεν είναι ήδη ετοιμοπαράδοτο/διαθέσημο ο χρόνος προετοιμασίας διαφέρει ανά κατηγορία προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τον υπολογίζετε από την ημερομηνία επιβεβαίωσης λήψης της προκαταβολής σας:

Μπομπονιέρες: συνήθως είναι 15-25 εργάσιμες ημέρες

Δώρα για νεογέννητα: 5-15 εργάσιμες ημέρες

Προσκλητήρια: 10-15 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της μακέτας

Σετ βάπτισης: 15-25 εργάσιμες ημέρες

Βαπτιστικά ρούχα: 15-25 εργάσιμες ημέρες

Βαπτιστικά παπούτσια: 15 εργάσιμες ημέρες

Μαρτυρικά: 15 εργάσιμες ημέρες

Λαδόπανα: 15 εργάσιμες ημέρες

Οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε, για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας απαιτείται προκαταβολή 30% επί του συνόλου της .

Μόλις γίνει η κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικών στο 2310737801 είτε με e-mail στο info@glamflower.gr ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην προετοιμασία της.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Δείγματα αποστέλλονται σε προϊόντα που υπάρχει διαθεσιμότητα και δυνατότητα. Ο μέγιστος αριθμός δειγμάτων για τις μπομπονιέρες είναι 2 σχέδια από ένα τεμάχιο. Επικοινωνήστε μαζί μας με mail  με τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Τα δείγματα χρεώνονται κανονικά με τις ισχύουσες τιμές και επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από την διαθεσιμότητα. Δείγματα σε μαρτυρικά γλυκά και προσκλητήρια δεν αποστέλλονται.

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπομπονιέρες. 50 τεμάχια και άνω (δεν εκτελούνται παραγγελίες κάτω των 50τεμαχίων).

Μαρτυρικά. 50 τεμάχια και άνω και 50άδες ανάλογα με το προϊόν.

Προσκλητήρια άνω των 40τεμαχίων.

Ρούχα-σετ βάπτισης-λαδόπανα-δώρα για νεογέννητα σε τεμάχιο.