Στολισμός βάπτισης νεράιδα στο Κτήμα Δέδα

Στο καταπράσινο κτήμα Δέδα στα ανατολικά προάστια της Θεσσαλονίκης νεράιδες και ξωτικά από τον στολισμό βάπτισης μάγεψαν τους καλεσμένους.

Κτήμα Δέδα

Αγαπάμε πολύ να δουλεύουμε και να στήνουμε μοναδικά σκηνικά βάπτισης σε ένα από τα ωραιότερα κτήματα για βάπτιση στην Θεσσαλονίκη.

Ο μοναδικός  συνδυασμός που παρέχει το κτήμα Δέδα με το εκκλησάκι και τους χώρους δεξιώσεις το κάνει δημοφιλή επιλογή για βάπτιση στην Θεσσαλονίκη. Περιποιημένοι χώροι ποιοτικές υπηρεσίες και άψογο φαγητό από το πλέον γνωστό  makedonia palace catering!

Στολισμός κτήματος

Ένα παραμυθένιο τραπέζι με λινάτσα και ροζ υφάσματα ήταν η βασική διακόσμηση στην βάπτιση. Ένα δέντρο με λουλούδια  και μία κούνια ήταν η λεπτομέρειες που ξεχώριζαν. Λαχταριστά λουλουδάτα μπισκότα  και ζαχαρωτά αναδείκνυαν την μαγική διακόσμηση τραπεζιού. Δύο όμορφα μπουκέτα με λουλούδια για την κολυμπήθρα ολοκλήρωναν το αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρα βάπτισης

Μια θεματική μπομπονιέρα βάπτισης  επέλεξαν οι γονείς με ένα μαξιλάρι με ξωτικά και μία μεταλλική χρυσή νεράιδα. Η παράσταση στο μαξιλάρι χρησιμοποιήθηκε αριστοτεχνικά σε διάφορες κατασκευές και προϊόντα της βάπτισης.

Γλυκό βάπτισης

Μια σοκολάτα γάλακτος με θεματικό περιτύλιγμα προσφέρθηκε στους καλεσμένους ως γλυκό βάπτισης.

Στολισμός δεξίωσης

Δίπλα στο γραφικό εκκλησάκι έγινε και η δεξίωση της βάπτισης. Μεγάλες ροτόντες με θεματικά σουπλά και μια παραμυθένια κατασκευή ως κεντρικό στοιχείο ολοκλήρωσαν τον στολισμό της δεξίωσης.

Τους μικρούς φίλους απασχόλησαν δημιουργικά τι άλλο νεράιδες και ξωτικά.

Θα μας μείνει αξέχαστη αυτή η παραμυθένια βάπτισης είπαν στο τέλος όλοι στους γονείς της Σοφίας.