Βάπτιση με θέμα Καραβάκι

Η βάπτιση του Δημήτρη τελέστηκε στο Παρεκκλήσι Αγίασμα Τιμίου Προδρόμου στη Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Από τις πιο ιδιαίτερες βαπτίσεις μιας και ο στολισμός βάπτισης ήταν μοναδικός, το θέμα navy – καραβάκι . Δύο ροτόντες κοντά στην είσοδο της εκκλησίας, στήθηκαν με navy υφάσματα για να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιαίτερες μπομπονιέρες βάπτισης και δίπλα ένας μεγάλος μπουφές με πολλά λαχταριστά γλυκίσματα έλαμψε στα μάτια των καλεσμένων.

Η μπομπονιέρα των μεγάλων, ήταν ένα βότσαλο με χρυσό καραβάκι μπλε κορδόνι και φούντα μια μπομπονιέρα τύπου κόσμημα. Όσο για τους μικρούς φίλους του Δημήτρη τους περίμενε μια έκπληξη, για παιδική μπομπονιέρα επιλέχτηκε μια χειροποίητη τσάντα πλάτης, με τυπωμένο το όνομα και κάποια χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού. Απόλυτα θεματικό και το σετ της βάπτισης με την navy καπελιέρα, την λαμπάδα, τα λαδόπανα και ρούχα του μικρού Δημήτρη στα ίδια χρώματα και στο ίδιο ύφος με όλο το στιλ της βάπτισης. Ενώ μια εντυπωσιακή γιρλάντα με λευκά τριαντάφυλλα αποτέλεσε τον στολισμό κολυμπήθρας.

Οι γονείς και οι καλεσμένοι κατέφτασαν και ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα. Ο Μικρός Δημήτρης πήρε επίσημα το όνομά του και γονείς και νονοί ευχαρίστησαν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένος τους, χαρίζοντας τους μια πρωτότυπη μπομπονιέρα και λαχταριστά κεράσματα όπως cup cakes, pop cakes, mouse, θεματικό μπισκότο βουτύρου, ζαχαρωτά και τέλος ένα μπουκάλι με νερό και ένα στικ για να γίνει φρουτοποτό. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν και χαιρόμαστε που τους χαρίσαμε αυτές τις όμορφες εικόνες