Βάπτιση με θέμα ναυτικό αγορίστικη στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Βάπτιση με θέμα ναυτικό αγορίστικη στο Λιτόχωρο Πιερίας. Στη  πετρόχτιστη εκκλησιά στο κέντρο του χωριού, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του μικρού Δημήτρη.

Διακόσμηση βάπτισης

Στις αποχρώσεις του μπλε ναυτικού και του κόκκινου, με φόντο το λευκό κινήθηκε όλη η  διακόσμηση βάπτισης.
Δύο ροτόντες στο προαύλιο της εκκλησίας καλωσόριζαν τους καλεσμένους. Υπέροχες μπομπονιέρες και macarons στήθηκαν  στις ροτόντες.

Μπομπονιέρες βάπτισης

Απόλυτα θεματικές μπομπονιέρες βάπτισης χειροποίητες. Ένα χρυσό καραβάκι περίγραμμα και ναυτικό κορδόνι σε μπλε nave χρώμα εντυπωσίασε τους καλεσμένους της βάπτισης.

Παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης

Λευκά lunch box με θεματική ετικέτα έλαβαν ως παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης οι μικροί φίλοι του Δημήτρη. Γεμάτα με ζαχαρωτά και γλειφιτζούρι, όπως επίσης και μια σαπουνόφουσκα παιχνίδι που τους ξετρέλανε.

Σετ βάπτισης

Στο ίδιο ύφος και στο σετ βάπτισης. Ένα ξύλινο μπαούλο με θεματική διακόσμηση ως κουτί της βάπτισης.  Η  λαμπάδα με τον ιδιαίτερο φιόγκο έγινε από τα ίδια υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν σε όλη τη διακόσμηση. Μοναδικά λαδόπανα με κεντημένο το όνομα του νεοφώτιστου Δημήτρη.

Διακόσμηση δεξίωσης

Σε ένα από τα πιο όμορφα beach bar της περιοχής ακολούθησε το γεύμα της βάπτισης. Απόλυτα θεματική και η διακόσμηση δεξίωσης. Με μπλε και κόκκινα υφάσματα και ένα ευχολόγιο στο welcome τραπέζι για τις ευχές των καλεσμένων προς τον μικρό Δημήτρη και τους γονείς του.