ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

Πρωτότυπο θέμα για διακόσμηση βάπτισης επέλεξε η μαμά του Ορέστη.  Ήταν η πρώτη της επιλογή μιας και η οικογένεια ζει μόνιμα στη Γερμανία και επισκέπτεται συχνά των ζωολογικό κήπο για διασκέδαση.

Διακόσμηση εκκλησίας

Ένα μοναδικό candy bar με πολλές λεπτομέρειες από τροπικά φρούτα και φύλλα μονστέρας, ήταν το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο της βάπτισης. Φρούτα όπως μπανάνες, μάνγκο, καρύδες και ανανάδες δημιούργησαν το απόλυτο σκηνικό μαζί με τα διακοσμητικά ζωάκια.

Προσκλητήριο βάπτισης

Θεματική μακέτα με τα ζώα της ζούγκλας τυπωμένη σε κάρτα και επιλογή craft φακέλου για το τέλειο αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρες βάπτισης

Σε γήινους χρωματισμούς επιλέχθηκε ένα πουγκί για να τυπωθούν επάνω τα θεματικά ζωάκια της ζούγκλας. Μια καμηλοπάρδαλη, ένα λιοντάρι, μια μαϊμού,  ένας ιπποπόταμος και ένας ελέφαντας ήταν οι μικροί ήρωες της βάπτισης.

Μπομπονιέρες βάπτισης για παιδιά

Σακίδια πλάτης με τυπωμένα ζώα της ζούγκλας μοιράστηκαν στους μικρούς φίλους του Ορέστη. Φυσικά ήταν γεμάτα με ζαχαρωτές λιχουδιές και μπανάνες.

Γλυκά βάπτισης

Εδώ οι εικόνες τα λένε όλα….

Μοναδικά cup cakes με 3D τα ζώα της ζούγκλας φτιαγμένα από ζαχαρώπαστα. Μπισκότα βουτύρου με τα κεφάλια από τα ζώα της ζούγκλας και το Ο του Ορέστη άφησαν άφωνους του καλεσμένους της βάπτισης.

Σετ βάπτισης

Custom-made  επιλογή φυσικά από την νονά για το απόλυτο θεματικό αποτέλεσμα.

Ένα ξύλινο κουτί μπαούλο με τύπωμα τα ζώα της ζούγκλας, μια λαμπάδα με υφάσματα και το όνομα του Ορέστη και μια υπέροχη επιλογή σε σετ λαδόπανα.