Βάπτιση ρομαντική στην Αγία Μαρίνα Ρεντίνας.

Βάπτιση ρομαντική στην Αγία Μαρίνα Ρεντίνας με φίνα υφάσματα και πέρλες σε μία chic vintage διακόσμηση.

Βάπτιση ρομαντική στην Αγία Μαρίνα Ρεντίνας για τη μικρή Ηλιάνα, επέλεξαν οι γονείς της από την μακρινή Γερμανία. Στον κήπο δίπλα στη πισίνα ακολούθησε το γεύμα σε ένα από τα πιο όμορφα και παραδοσιακά ξενοδοχεία στο Αρχοντικό της περιοχής του Σταυρού.

Διακόσμηση βάπτισης

Όμορφα χρώματα, φίνα υφάσματα, πέρλες, δαντέλα και μπουκέτα από λουλούδια ενώθηκαν για την  διακόσμηση βάπτισης.
Ένα ρομαντικό τραπέζι και δύο μικρότερα φιλοξενούσε τις 5 διαφορετικές μοναδικές μπομπονιέρες και τα νόστιμα γλυκά της βάπτισης. Εντυπωσιακή και μεγαλοπρεπής ήταν και η λουλουδάτη γιρλάντα στη κολυμπήθρα.

Μπομπονιέρες βάπτισης

Πέντε διαφορετικές και πολύ ιδιαίτερες ήταν οι μπομπονιέρες της βάπτισης. Ένα ποτήρι με κερί και χρυσή πεταλούδα. Ένα μαξιλαράκι χειροποίητο με ύφασμα δαντέλα και μια χρυσή καρδιά. Ένα λευκό βότσαλο με άμμο χρυσό καράβι και ροζ κορδόνι με φούντα. Ένας υφασμάτινος φάκελος με μια κρεμαστή νεράιδα και μια κρεμαστή με χάντρες και ένα χρυσό λουλούδι. Οι καλεσμένοι ήταν τόσο εντυπωσιασμένοι που δεν ξέραν πια να διαλέξουν.

Σετ βάπτισης

Χειροποίητη καπελιέρα με δαντελένιο φιόγκο, ντυμένη με τα ίδια υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν σε όλη τη διακόσμηση. Στο ίδιο ύφος και η λαμπάδα βάπτισης με δαντέλα και πέρλες. Παραμυθένιο το φόρεμα της νεοφώτιστης στο ίδιο ύφος από την εταιρία Dolce Bambini. Ιδιαίτερα ήταν και τα μαρτυρικά της βάπτισης με χειροποίητες επιλογές από την εταιρεία Celfie & Co (γνωστή στα χειροποίητα μαρτυρικά βάπτισης).

Γλυκά βάπτισης

Λαχταριστά με απόλυτα θεματικά τα γλυκά της βάπτισης. Cup cakes με δαντελένια ζαχαρώπαστα και λουλούδια, μπισκότα βουτύρου στο ίδιο στιλ, cake pops και macarons.

Διακόσμηση χώρου

Δίπλα από το τραπέζι που καλωσόρισε τους καλεσμένους έγινε το γεύμα. Πάνω στα τραπέζια τοποθετήθηκαν γυάλινα βάζα σε διαφορετικά  ύψη με μπουκέτα από διάφορα λουλούδια σε ρομαντικά χρώματα και ολοκλήρωσαν την διακόσμηση του χώρο.