Βάπτιση στη Μονή Βλατάδων vintage natural wood

Βάπτιση στη Μονή Βλατάδων vintage natural wood. Ένας ξεχωριστός στολισμός βάπτισης στη πιο όμορφη μονή της Θεσσαλονίκης. Στην παλιά πόλη εντός των τειχών βρίσκετε η ιστορική Μονή των Βατάδων. Στο χαρακτηρισμένο ¨μπαλκόνι της πόλης¨ με με πανοραμική θέα της πόλης που κόβει την ανάσα. Η μαμά Γκέλη έχοντας στο μυαλό της μια vintage διακόσμηση βάπτισης, επέλεξε την ιστορική μονή η οποία εμπνέει το ύφος και το στυλ. Φυσικά η πρόταση για ένα vintage natural wood στυλ φάνταζε ιδανική. Έτσι ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε τον στολισμό βάπτισης και παράλληλα να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα για το τέλειο αποτέλεσμα.

Προσκλητήριο βάπτισης

Custom made επιλογή σε προσκλητήριο ξύλινο με τύπωμα μεταξοτυπίας. Ότι πιο ιδιαίτερο και διαφορετικό αλλά συνυφασμένο με το στυλ. Ήταν εξάλλου και η έμπνευση της επιλογής του στυλ.

Διακόσμηση βάπτισης

Εναρμονισμένη με το περιβάλλον η διακόσμηση της βάπτισης. Βασίστηκε σε φυσικά υλικά, γήινα χρώματα και πολλά ξύλινα στοιχεία.
Ένα vintage wood στιλ στημένο τραπέζι φιλοξενούσε τις μοναδικές μπομπονιέρες βάπτισης  και τα vintage γλυκά βάπτισης.

Μπομπονιέρα βάπτισης

Ένα γυάλινο κηροπήγιο με φυσικό σχοινί και ευχές αποφασίσαμε να είναι η μπομπονιέρα βάπτισης για τους μεγάλους καλεσμένους. Πιο τυχεροί όμως ήταν οι μικροί φίλοι του Ιωάννη.  Τους φτιάξαμε έναν ξύλινο μαυροπίνακα με κιμωλίες και σφουγγαράκι ως μπομπονιέρα παιδική.

Buffet-Lemon bar

Ένα δεύτερο τραπέζι – μπουφέ γεμάτο με αλμυρές λιχουδιές και λεμονάδα με ανάλογη διακόσμηση και παρουσίαση, περίμενε τους καλεσμένους για να κεραστούν μετά το τέλος της βάπτισης.