Βάπτιση στο Hyatt Regency Thessaloniki!

Chic Elegant and Stylish επιλογές και ιδιαίτερη διακόσμηση στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και στο Hyatt Regency Thessaloniki! 

10 μέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία μας τηλεφώνησε η Νατάσα. Η απαιτητική μαμά από την Αθήνα, μας ανέθεσε την διοργάνωση της βάπτισης του μικρού της γιου.  Επιλέγοντας το διάσημο εκκλησάκι της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, για την πραγματοποίηση της βάπτισης και το Luxury Hotel Hyatt Regency Thessaloniki για την δεξίωση αυτής. Ο πήχης ήταν ήδη πολύ ψηλά και εμείς βάλαμε τα δυνατά μας.

Διακόσμηση εκκλησίας

Στο προαύλιο της εκκλησίας ο στολισμός βάπτισης έντονος με πολλά λευκά λουλούδια.  Πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο το candy bar όπως το ήθελε η μαμά για μικρούς και μεγάλους.  Το βασικό concept ήταν luxury car σε χρωματισμούς του blue royal, του λευκού και λεπτομέρειες του χρυσού. Στο στιλάτο τραπέζι με τις λευκές ορχιδέες, σε περίοπτη θέση, στήθηκαν οι εντυπωσιακές μπομπονιέρες βάπτισης  με το χρυσό αυτοκίνητο στο λευκό βότσαλο. Μοναδικά cup cakes, cake pops και μπισκότα βουτύρου με θέμα αυτοκίνητο απογείωσαν το αποτέλεσμα. Custom made καπέλα με την φωτογραφία του Μιχάλη μοιράστηκαν στους καλεσμένους.
Μοναδικός φυσικά και ο στολισμός της κολυμπήθρας με ένα πλούσιο λουλουδάτο αποτέλεσμα που εντυπωσίασε τους πάντες ( αλλά και εμάς…)!!!
Lemon bar και παγωμένο νερό  συμπλήρωναν τέλεια το σκηνικό και καλωσόρισε άψογα τους καλεσμένους.

Μπομπονιέρες βάπτισης

Μια εξαιρετική επιλογή, από την συλλογή Luxury που διαθέτουμε, έκανε η μαμά Νατάσα. Ένα μεταλλικό χρυσό αυτοκίνητο Porsche επάνω σε ένα φυσικό βότσαλο με κρεμαστές χάντρες δόθηκε στους εκλεκτούς καλεσμένους.

Διακόσμηση της δεξίωσης

Από που να ξεκινήσουμε……

Το μέρος φυσικά πανέμορφο και εντυπωσιακό! Σε κάθε ροτόντα τοποθετήθηκε ένας καθρέπτης που ανέδειξε το ψηλό ποτήρι martini με μια minimal ανθοσύνθεση από λευκές ορχιδέες. Ένα κοπτικό όνομα “Μιχάλης” με χρυσά γράμματα ενίσχυε το  art de la table της δεξίωσης. Custom made πετσέτες με τυπωμένο το όνομα του μικρού και μια εξαιρετική επιλογή που συζητήθηκε από όλους,  ήταν το δώρο καλεσμένων στην δεξίωση της βάπτισης. Ένα αρωματικό χώρου με στικ που τοποθετήθηκε μπροστά σε κάθε καλεσμένο. Εντυπωσιακοί στο χώρο ήταν φυσικά και οι φιόγκοι στην πλάτη της κάθε καρέκλας με κρεμαστό το όνομα Μιχάλης, μιας και ήταν το σημείο αναφοράς στην διακόσμηση δεξίωσης.

Ένα welcome table με cocktail και ιδιαίτερες γεύσεις καλωσόριζε του καλεσμένους στην εντυπωσιακή δεξίωση.

Το πάρτι ξεκίνησε με ένα ballet show από εξαιρετικούς χορευτές που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Πραγματικά μια διοργάνωση και διακόσμηση βάπτισης που θα μας μείνει αξέχαστη!!!

Ευχαριστούμε Νατάσα για την απεριόριστη εμπιστοσύνη!!!