Βάπτιση vintage Traveller

 Μια πραγματικά  stylish και όμορφη βάπτιση που έγινε στη Θεσσαλονίκη!

Με θέμα βάπτιση vintage Traveller τον παλιό ταξιδιώτη  σε ένα ιδιαίτερα μοναδικό σκηνικό με χρώματα της άμμου και μπλε η βάπτιση απλά έγραψε ιστορία!

Οι επιλογές της μαμά Λίκας ίσως οι καλύτερες και ιδιαίτερες για ένα αποτέλεσμα πραγματικά μοναδικό.

Προσκλητήριο-Μπομπονιέρα βάπτισης

Για το Προσκλητήριο-Μπομπονιέρα βάπτισης κατασκευάστηκε ένα κουτί με craft χαρτί με σφραγίδες και γραμματόσημα custom για να τοποθετηθεί το υπέροχο προσκλητήριο και η μοναδική ξύλινη αντίκα αυτοκίνητο εποχής.

Διακόσμηση κτήματος για βάπτιση

Η ώρα έφτασε!   Δίπλα στο εκκλησάκι του κτήματος όπου έγινε η βάπτιση στήθηκε ένα μοναδικό και ευφάνταστο vintage σκηνικό βάπτισης.  Το βασικό concept ήταν vintage traveller.  Με μοναδικά αντικείμενα εποχής όπως βαλίτσες, μινιατούρες αεροπλανάκια, φωτογραφικές, μηχανές ξύλινα διακοσμητικά χάρτες και σημαιάκια διακοσμήθηκε το σκηνικό. Μοναδικά cup cakes cake pops και μπισκότα βουτύρου με αεροπλανάκι και τρενάκι εποχής τοποθετήθηκα αριστουργηματικά στο σκηνικό. Ένα βαζάκι με λουκούμια ήταν η επιλογή για κεντρικό γλυκό βάπτισης στολισμένο  με ανάλογα υλικά. Φυσικά οι μπομπονιέρες για τους τυχερούς μικρούς καλεσμένους ήταν τα ξύλινα αριθμητήρια και η σαπουνόφουσκες εννοείτε θεματικές.

Το σετ βαπτιστικών απλά εντυπωσιακό με την χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με vintage υδρόγειο σφαίρα για διακοσμητικό.  Στο εκκλησάκι του κτήματος η κολυμπήθρα στολισμένη με μια  εντυπωσιακή γιρλάντα από λευκή γυψοφύλλη και ορτανσίες. Όλα έτοιμα και εντυπωσιακά και όλοι παρόντες για να ξεκινήσει η βάπτιση.

Διακόσμηση της δεξίωσης

Στο εσωτερική αίθουσα στο Κτήμα Δέδα η διακόσμηση της δεξίωσης άκρως θεματική! Σε ένα θεματικό κουτί με σφραγίδες και γραμματόσημα, στην ίδια φιλοσοφία με το κουτή της μπομπονιέρα, έγινε μια σύνθεση με γυψοφύλλη και sticks με vintage σημαίες και με το αριθμό του κάθε  τραπεζιού.

Πραγματικά μια από της διακοσμήσεις που θα μας μείνει αξέχαστη!!!