Γάμος τροπικός και βάπτιση με flamingo στο Κτήμα Γκούντα

Γάμος τροπικός και βάπτιση με flamingo στο Κτήμα Γκούντα.

Η αγαπητή Εύα μας επέλεξε για να της πραγματοποιήσουμε το όνειρο του γάμου της και τη βάπτιση της μικρής της κόρης. Σε έναν από τους πιο διάσημους και εκλεκτούς χώρους εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη στο  Κτήμα  Γκούντα πραγματοποιήθηκαν τα δυο μυστήρια και το πάρτι.

Στολισμός γάμου και βάπτισης

Το νυφικό μπουκέτο απλά τέλειο….. φτιαγμένο από τριαντάφυλλα σε ιδιαίτερα χρώματα.  Οι λαμπάδες γάμου απλές με αέρινα υφάσματα και μπουκέτα από τριαντάφυλλα επίσης. Ένα εντυπωσιακό τραπέζι σε χρωματισμούς του ροζ και του χρυσού με φυσικά τροπικό στιλ κυριάρχησε στον πανέμορφο κήπο του κτήματος. Στην είσοδο της εκκλησίας τοποθετήθηκε μια girly  γεμάτη μπαλόνια και τροπικά φύλλα αψίδα. Το ιδιαίτερο κιόσκι του κτήματος και αυτό με την σειρά του διακοσμήθηκε θεματικά.

Μπομπονιέρες γάμου

 Μπομπονιέρα γάμου  επιλέχθηκε ένα ροζ πουά υφασμάτινο μαντίλι και ένα λευκό φυσικό πούπουλο δεμένα με λευκή γκρό κορδέλα. Τοποθετήθηκε μπροστά σε κάθε καλεσμένο στα τραπέζια της δεξίωσης.

Στολισμός δεξίωσης

Στον υπέροχο εσωτερικό χώρο του Κτήματος πραγματοποιήθηκε το “τροπικό” πάρτι με τους ανανάδες  τα φλαμίνγκο και τα φύλλα monsteras στα τραπέζια ως κεντρικά στοιχεία.