Πρωτότυπη διακόσμηση βάπτιση με δεινόσαυρους.

Μια πρωτότυπη διακόσμηση για βάπτιση αγοριού με δεινόσαυρους.

Με ένα μοναδικό candy table με τροπικό θέμα, δεινόσαυρους και υπέροχα γλυκά βάπτισης διακοσμήθηκε το προαύλιο από το παρεκκλήσι Αγίασμα του Ιωάννη του προδρόμου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Candy bar βάπτισης με δεινόσαυρους.

Με ένα backdrop  με την τεχνητό γκαζόν, φύλλα μονστέρας, φτέρες και φυσικά ένα χρυσό κεφάλι δεινόσαυρου ξεκινήσαμε την διακόσμηση αυτού του τραπεζιού. Για να ενισχύσουμε την εικόνα του στολισμού της βάπτισης και συνάμα του πρωτότυπου τραπεζιού προσθέσαμε και μια εντυπωσιακή γιρλάντα με μπαλόνια.

Γλυκά βάπτισης.

Επίσης επάνω στο τραπέζι τοποθετήσαμε πολλά διακοσμητικά αντικείμενα παρουσίασης, τα οποία τα γεμίσαμε με καταπληκτικά θεματικά διακοσμημένα γλυκά. Cupcakes με φύλλα μονστέρας και χρυσούς δεινόσαυρους , μπισκότα με όμορφες θεματικές παραστάσεις από δεινόσαυρούς και τέλος popcakes με πολλές λεπτομέρειες κυριαρχούσαν στο candy table. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τα λαχταριστά donuts που αρέσουν πολύ στα παιδιά.
Οι παιδικές μπομπονιέρες που επιλέξαμε μαζί με την μαμά ήταν μια πραγματική έκπληξη για τους μικρούς καλεσμένους.  Ένα μπλοκ ζωγραφικής με σετ ξυλομπογές, ένα γλειφιτζουρι και ζαχαρωτά.

Προσκλητήριο μαζί με μπομπονιέρα βάπτισης

Την ιδέα για προσκλητήριο με μπομπονιέρα μαζί που είχε η μαμά της βάπτισης την υλοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία. Σε ένα μικρό μαζάκι μαρμελάδας τοποθετίσαμε μια μινιατούρα χρυσού δεινόσαυρού, εσωτερικά βάλαμε 5 χρυσά κουφέτα crispy και δέσαμε ένα ρολό προσκλητήριο μεμε θεματική μακέτα.

Σετ βάπτισης δεινόσαυροι.

Το παραπάνω θέμα βάπτισης το αποδώσαμε με μια χειροποίητη ζωγραφιά στη βαλίτσα και την λαμπάδα βάπτισης.
Όλοι οι καλεσμένοι έγραψαν την ευχή τους στο βιβλίο ευχών της βάπτισης και βγήκαν μια αναμνηστική φωτογραφία με τον νεοφώτιστο και τους γονείς.