Ρομαντική βάπτιση floral για κορίτσι στη Θεσσαλονίκη

Ρομαντική βάπτιση floral για κορίτσι στη Θεσσαλονίκη.

Ρομαντική βάπτιση floral για κορίτσι στη Θεσσαλονίκη. Στην περιοχή της πυλαίας, σε μιας από της πιο όμορφες εκκλησίες της περιοχής, με έναν υπέροχο και απόλυτα περιποιημένο κήπο επέλεξαν οι γονείς της μικρής Χαράς.

Διακόσμηση βάπτισης

Ρομαντικά  χρώματα, φίνα υφάσματα στο χρώμα της άμμου με floral λεπτομέρειες κινήθηκε η διακόσμηση βάπτισης.
Ένα ρομαντικό τραπέζι γεμάτο με διάφορα γλυκά. Οι γονείς επέλεξαν να δώσουν προσκλητήριο και μπομπονιέρα μαζί στους καλεσμένους τους. Μικρές διακοσμητικές πινελιές με φλιτζανάκια του καφέ με φρέσκα λουλούδια. Μικρά βαζάκια με μαργαρίτες, δαντελωτοί δίσκοι. Πλατό γεμάτα με λαχταριστά γλυκίσματα ολοκλήρωσαν το ρομαντικό στον κήπο της εκκλησίας.

Μπομπονιέρες βάπτισης με προσκλητήριο

Μια ιδιαίτερη κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με προσκλητήριο ρομαντικό, επέλεξαν να δώσουν σε κάθε οικογένεια, με το κάλεσμα τους πριν από την βάπτιση οι γονείς της Χαράς. Χειροποίητη μπομπονιέρα με μπεζ κορδόνι και ένα εντυπωσιακό τετράφυλλο. Συμβολίζει την καλοτυχία, σε ροζ χρυσό μέταλλο, δεμένο με ένα προσκλητήριο ρομαντικό από ριζόχαρτο, που ήταν δεμένο επάνω στην μπομπονιέρα για το κάλεσμα της βάπτισης.

Γλυκά βάπτισης

Λαχταριστά και απόλυτα θεματικά τα γλυκά  βάπτισης. Μπισκότα βουτύρου με το μονόγραμμα της μικρής. Cake pop, μπεζέδες με τρούφα και δημοφιλή donats με ροζ επικάλυψη με γέμιση σοκολάτας.