Στολισμός βάπτισης αγοριού αστέρι

Σε μία από της ποιο όμορφες και ιστορικές εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, την κατακόμβη του Αγίου Ιωάννη (Βαπτιστήριον)  πραγματοποιήθηκε στολισμός βάπτισης αγοριού αστέρι του μικρού Ιωάννη Μάριου.

Στολισμός βάπτισης αγοριού αστέρι

Ένα μεγάλο και μοναδικό candy bar με θέμα το αστέρι δημιουργήθηκε στον κήπο της εκκλησίας. Cup cakes και μπισκότα με αστέρια τοποθετήθηκα σε ιδιαίτερα αντικείμενα παρουσίασης. Cake pops με αστέρια και λεμονάδα συμπλήρωναν τις γλυκές επιλογές του candy bar.  Πολυτελή επιλογή ως μπομπονιέρες βάπτισης για τους μεγάλους καλεσμένους, ένα γούρι με παναγία χρυσή και φούντα. Για τους   μικρούς καλεσμένους η μαμά της βάπτισης επέλεξε ως παιδική μπομπονιέρα ένα μαξιλάρι αγκαλιάς αστέρι. Ήθελε όμως να δώσει πολλά στα παιδιά και έτσι μοιράστηκε, ένα lunch box με σχολικά είδη, ένα αναμνηστικό στικ αστέρι με το όνομα του παιδιού, ένα ποτήρι γεμάτο με ποπ κορν και ένα χωνάκι με ζαχαρωτά.

Ο στολισμός της κολυμπήθρας ήταν εντυπωσιακός με μία γιρλάντα με φρέσκες ορτανσίες.

Στολισμός δεξίωσης

Θεματική διακόσμηση βάπτισης αστέρι και στη δεξίωση της βάπτισης στο Azzurro Bar-Restaurant. Ένα τραπέζι υποδοχής με cup cakes, cake pops και μπισκότα με αστέρια καλωσόριζε τους καλεσμένους. Στο ίδιο τραπέζι τοποθετήθηκε και το βιβλίο ευχών με θέμα αστέρι.

Ένα κεντρικό στοιχείο κουτί με λουλούδια και αστέρια διακόσμησε τα τραπέζια της δεξίωσης. Και τέλος ένα  για μπομπονιέρα δεξίωσης  δόθηκε ένα αρωματικό σαπούνι αστέρι με άλατα μπάνιου.