Στολισμός βάπτισης ελεφαντάκι με λουλούδια

Ονειρεμένος στολισμός βάπτισης  ελεφαντάκι με λουλούδια δίπλα στη θάλασσα.

Ο στολισμός βάπτισης ελεφαντάκι με λουλούδια μαζί με το μαγευτικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα, αναντίρρητα ήταν οι καλύτερες επιλογές  των γονιών της μικρής Μαρίας Αναστασίας για να βαπτιστεί. Στο παραθαλάσσιο κυκλαδίτικου στιλ  Παρεκκλήσι  του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου εκ Κρήνης στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήσαμε την βάπτιση της μικρής Μαρίας Αναστασίας .

Candy bar βάπτισης ελεφαντάκι με λουλούδια.

Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα εντυπωσιακό candy bar με γιρλάντες από φρέσκα λουλούδια και περίτεχνα γλυκίσματα και φυσικά το χαριτωμένο ελεφαντάκι. Επάνω στο τραπέζι τοποθετήσαμε ένα μεγάλο κύκλο με λουλούδια και μέσα του κρεμάσαμε το ελεφαντάκι με λουλούδια στο κεφάλι. Η μαμά της Μαρίας Αναστασίας μα ζήτησε να υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε γλυκά βάπτισης με ελεφαντάκι  με λουλούδια. Επιλέξαμε λοιπόν πολλούς συνδυασμούς διακόσμησης στα cup cakes στα pop cakes και στα μπισκότα. . Τέλος εντύπωση έκανε η ροζ ψηφιακή κορδέλα με το όνομα της μικρής Μαρίας Αναστασίας μπροστά στο τραπέζι.

Μπομπονιέρες βάπτισης.

Το κυριότερο όμως ήταν οι επιλογές από πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους. Οι μπομπονιέρες βάπτισης που δημιουργήσαμε  ήταν ένα πουγκί ροζ με κρεμαστό επίχρυσο μπρελόκ με μάτι.  Το ότι τις βάλαμε στους ψηλούς δίσκους του τραπεζιού βοήθησε τον φωτογράφο της βάπτισης ώστε να έχει όμορφες λήψεις. Στη συνέχεια για τα παιδιά κατασκευάσαμε  ένα θεματικό μπλοκ ζωγραφικής μαζί με ένα σετ ξυλομπογιές και μαζί μια θεματική τσάντα πλάτης με το ίδιο θέμα και ένα γιο γιο.

Το φόρεμα που επέλεξε η νονά μαζί με τι σετ της βάπτισης αναμφίβολα τα καλύτερα. Και αυτό με τη σειρά του να μην είναι στην ίδια φιλοσοφία.  Πιο συγκεκριμένα το σετ  βάπτισης περιελάβανε μία βαλίτσα με λουλούδια υφασμάτινα και μία περίτεχνη λαμπάδα. Αμέσως μετά το τέλος της βάπτισης ακολόυθησε catering  με νόστιμα finger food και δροσιστικά.

Οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στο βιβλίο ευχών της μικρής νεοφώτιστης, να έχει μια όμορφη γεμάτη χαρές και λουλούδια ζωή!

‘Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα όλοι να περάσουν όμορφα και να τους μείνουν όμορφες αναμνήσεις.