Στολισμός βάπτισης Ζαχαροπλαστείο

Ονειρεμένος στολισμός βάπτισης  Ζαχαροπλαστείο.

Ο στολισμός βάπτισης Ζαχαροπλαστείο για την μικρή Άννα έλαβε χώρα στο μαγικό προαύλιο χώρου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Βασιλείου στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης.  Αναντίρρητα ήταν οι καλύτερες επιλογές  των γονιών της μικρής Άννας.

Candy bar βάπτισης με θέμα ζαχαροπλαστείο.

Ένα εντυπωσιακό candy bar με γιρλάντες από μπαλόνια  και περίτεχνα γλυκίσματα κυριάρχησε στο κατάφυτο προαύλιο. Επάνω στο τραπέζι τοποθετήσαμε ένα backdrop το οποίο απεικόνιζε την πρόσοψη ενός  γαλλικού ζαχαροπλαστεία patisserie. Η μαμά της μικρής Άννας μας ζήτησε να υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε γλυκά βάπτισης ώστε να τους θυμίζει το ταξίδι στο Παρίσι όπου η μικρή Άννα θαύμαζε τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων. Επιλέξαμε λοιπόν πολλούς συνδυασμούς διακόσμησης στα cup cakes στα pop cakes και στα μπισκότα. Επίσης εντύπωση έκαναν οι ριγέ τέντες που φυσικά δεν θα έλειπαν από ένα τέτοιο σκηνικό.

Μπομπονιέρες βάπτισης.

Το κυριότερο όμως ήταν οι επιλογή της πρωτότυπης μπομπονιέρας βάπτισης για τους εκλεκτούς καλεσμένους. Οι μπομπονιέρα βάπτισης που επιλέξαμε  ήταν μία γυάλινη μπισκοτοθήκη γεμάτη με χειροποίητες καραμέλες.  Το ότι τις βάλαμε στους ψηλούς δίσκους του τραπεζιού βοήθησε τον φωτογράφο της βάπτισης ώστε να έχει όμορφες λήψεις. Και επειδή όπως πάντα τα παιδιά θέλουν όμορφα και εντυπωσιακά πράγματα έτσι φτιάξαμε και τις παιδικές μπομπονιέρες τους. Ένα σετ με εργαλεία ζαχαροπλαστικής, μια ποδιά και ένας σκούφος, τα τυλίξαμε με τούλι και ριγέ κορδέλα και τα μυρίσαμε στα παιδία κάνοντάς τα χαρούμενα και ευτυχισμένα για τα δώρα που λάβανε από την βάπτιση.

Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφέραμε ότι την παράσταση όμως έκλεψε η λουλουδάτη κολυμπήθρα. Αναλυτικότερα  την στολίσαμε με  λουλουδάτη γιρλάντα από φρέσκα χρωματικά συνδυασμένα λουλούδια. Το φόρεμα που επέλεξε η νονά μαζί με τι σετ της βάπτισης αναμφίβολα τα καλύτερα. Και αυτό με τη σειρά του να είναι στην ίδια φιλοσοφία με τον στολισμό βάπτισης  ζαχαροπλαστείο patisserie .  Πιο συγκεκριμένα το σετ  βάπτισης περιελάβανε ένα ζωγραφισμένο ξύλινο κουτί και μία περίτεχνη λαμπάδα με  υφάσματα και ένα κρεμαστό επίχρυσο cup cake.

Στολισμός κεράσματος  βάπτισης  ζαχαροπλαστείο patisserie.

Η διακόσμηση που πραγματοποιήσαμε και εδώ άκρως εντυπωσιακή και με πολλές λεπτομέρειες.  Ένα εντυπωσιακό Photobooth με γιρλάντες μπαλονιών κυριάρχησε στον χώρο όπου οι καλεσμένη έβγαλαν αναρίθμητες αναμνηστικές φωτογραφείς. Μπροστά του βάλαμε σε σταντ το βιβλίο ευχών της βάπτισης όπου  οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στο βιβλίο ευχών της μικρής νεοφώτιστης να έχει μια όμορφη γεμάτη γλύκα και χαρές!

‘Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα όλοι να περάσουν όμορφα και να τους μείνουν όμορφες και φυσικά “γλυκέ” αναμνήσεις.