Στολισμός βάπτισης  λουλούδια με όνομα

Ονειρεμένος στολισμός βάπτισης  λουλούδια με όνομα.

Ο στολισμός βάπτισης λουλούδια με όνομα στην μητρόπολη της Θεσσαλονίκης και η επιλογή του Μακεδονία Palace για την δεξίωση της βάπτισης,  αναντίρρητα ήταν οι καλύτερες επιλογές  των γονιών της μικρής Μιχαέλας Μαρίας. Στον μητροπολιτικό ναός της Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήσαμε την βάπτιση της μικρής Μιχαέλας Μαρίας

Candy bar βάπτισης λουλούδια με όνομα.

Ένα εντυπωσιακό candy bar με γιρλάντες από λουλούδια  και περίτεχνα γλυκίσματα κυριάρχησε στο προαύλιο του ναού. Επάνω στο τραπέζι τοποθετήσαμε ένα μεγάλο κύκλο με λουλούδια και μέσα του κρεμάσαμε τα ονόματα τις μικρής. Η μαμά της Μιχαέλας Μαρίας μα ζήτησε να υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε γλυκά βάπτισης με λουλούδια με όνομα. Επιλέξαμε λοιπόν πολλούς συνδυασμούς διακόσμησης στα cup cakes στα pop cakes και στα μπισκότα. Χρησιμοποιήσαμε δύο μεγάλα βάζα με βρυσάκι όπου τα γεμίσαμε με λεμονάδα και νερό για να ξεδιψάσουμε τους καλεσμένους. Επίσης εντύπωση έκαναν οι δυο λουλουδάτες συνθέσεις στην είσοδο του ναού.

Μπομπονιέρες βάπτισης.

Το κυριότερο όμως ήταν οι επιλογή της πρωτότυπης μπομπονιέρας βάπτισης για τους εκλεκτούς καλεσμένους. Οι μπομπονιέρα βάπτισης που επιλέξαμε  ήταν μία κρυστάλλινη Φοντανιέρα.  Το ότι τις βάλαμε στους ψηλούς δίσκους του τραπεζιού βοήθησε τον φωτογράφο της βάπτισης ώστε να έχει όμορφες λήψεις.

Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφέραμε ότι την παράσταση όμως έκλεψε η λουλουδάτη κολυμπήθρα. Αναλυτικότερα  την στολίσαμε με  λουλουδάτη γιρλάντα από φρέσκα χρωματικά συνδυασμένα λουλούδια. Το φόρεμα που επέλεξε η νονά μαζί με τι σετ της βάπτισης αναμφίβολα τα καλύτερα. Και αυτό με τη σειρά του να μην είναι στην ίδια φιλοσοφία με τον στολισμό βάπτισης  λουλούδια με  όνομα.  Πιο συγκεκριμένα το σετ  βάπτισης περιελάμβανε μία ζωγραφισμένη τσάντα και μία περίτεχνη λαμπάδα με  τούλι, λουλούδια και το μονόγραμμα του παιδιού.

Στολισμός δεξίωσης βάπτισης  λουλούδια με όνομα.

Οι καλεσμένοι  έφτασαν στο πασίγνωστο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου τους περίμενε ακόμα μία έκπληξη.

Η διακόσμηση που πραγματοποιήσαμε και εδώ άκρως εντυπωσιακή και με πολλές λεπτομέρειες. Αρχικά τοποθετήσαμε μια λουλουδάτη σύνθεση σε κυλινδρικό κουτί στο κάντρο του κάθε τραπεζιού. Δεύτερον δέσαμε φιόγκους με φαρδιές κορδέλες την κάθε καρέκλα. Και τρίτων τοποθετήσαμε μπροστά σε κάθε καλεσμένο ένα αρωματικό χώρου με στικ που ήταν και το δώρο της δεξίωσης της βάπτισης. Επίσης ένας εντυπωσιακός λευκός κύκλος με τα ονόματα του παιδιού και με γιρλάντες μπαλονιών κυριάρχησε στον χώρο. Μπροστά του βάλαμε σε σταντ το βιβλίο ευχών της βάπτισης όπου  οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στο βιβλίο ευχών της μικρής νεοφώτιστης να έχει μια όμορφη γεμάτη χαρές και λουλούδια ζωή!

‘Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα όλοι να περάσουν όμορφα και να τους μείνουν όμορφες αναμνήσεις.