Στολισμός βάπτισης με θέμα κουκουβάγια

Στολισμός βάπτισης με θέμα κουκουβάγια ήταν η επιλογή της μαμάς Μαρίας για το μικρό της κοριτσάκι.

Στολισμός εκκλησίας

Ένα πολύ ρομαντικό τραπέζι με υφάσματα λινάτσας και ροζ λεπτομερείς επιλέξαμε να έχουμε σε αυτή τη βάπτιση. Στο πάρκο δίπλα στην εκκλησία για βάπτιση του Αγίου Αθανασίου Ευόσμου.

Μπομπονιέρα βάπτισης

Μια κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με ένα χειροποίητο σαπουνάκι σε σχήμα κουκουβάγιας ήταν η επιλογή για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Γλυκό βάπτισης

Λαχταριστά και ολόφρεσκα donuts ήταν το κύριο γλυκό βάπτισης. Οι μικροί φίλοι μας όμως ήταν ποιο τυχεροί γιατί πήραν και ένα μπισκότο βουτύρου με ζαχαρώπαστα σε σχήμα κουκουβάγιας.

Σετ βάπτισης

Και επειδή η γιαγιά της μικρής Ηλέκτρας αγαπά το πλέξιμο έφτιαξε δυο μοναδικά υπέροχες πλεκτές κουκουβάγιες. Εμείς τις πήραμε και φτιάξαμε το θεματικό σετ βάπτισης με την μία κουκουβάγια στην λαμπάδα και την άλλη στην τσάντα. Το αποτέλεσμα τους ενθουσίασε όλους και συγκίνησε την χρυσοχέρα γιαγιά.

Η βάπτιση τελείωσε και όλοι πέρασαν από το διακοσμητικό τραπέζι για να σερβιριστούν και να πιουν ένα ποτήρι με παγωμένη σπιτική λεμονάδα.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα με τους φωτογράφους για βάπτιση που μας χάρισαν τις υπέροχες εικόνες.