Στολισμός βάπτισης με θέμα παπιγιόν

Στολισμό βάπτισης με θέμα παπιγιόν αποφάσισε να κάνει η μητέρα του μικρού Αλκιβιάδη!!!

Στην Μονή Βλατάδων της Θεσσαλονίκης επέλεξαν η γονείς να βαπτίσουν το μικρό πρωτότοκο γιο τους. Ο στολισμός εκκλησίας θεματικός εντυπωσιακός!

Προσκλητήριο βάπτισης

Μια κάρτα με θεματική μακέτα παπιγιόν σε χρωματισμούς του σιέλ και κρεμαστές κορδέλες ήταν η επιλογή ως θεματικό προσκλητήριο βάπτισης.

Μπομπονιέρα βάπτισης

Υπέροχο  πουγκί  μπλε navy με ένα ξύλινο παπιγιόν με σιέλ κορδέλα ήταν η μπομπονιέρα βάπτισης που κυριαρχούσε στο θεματικό τραπέζι βάπτισης.

Γλυκά βάπτισης

Νόστιμα μπισκότα βουτύρου σε σχήμα παπιγιόν cup cakes και cake pops μοιράστηκαν στους καλεσμένους ως γλυκό βάπτισης. Εντύπωση προκάλεσε και το λαχταριστό donuts  που προτίμησαν να δοκιμάσουν αρκετοί καλεσμένοι.

Σετ βάπτισης

Η νονά διάλεξε ένα χειροποίητο σετ βάπτισης στα χρώματα του μπλε navy και σιέλ για να ταιριάζει όπως μας έλεγε με το concept.

Η μικροί φίλοι του Αλκιβιάδη παρέλαβαν τις παιχνιδιάρικες μπομπονιέρες τους. Οι επιλογή και εδώ της μαμάς ένας  καμβάς με ξύλινο παπιγιόν και τραγάνα κουφέτα crispy.

Όλοι μαζί πέρασαν από τον μπουφέ που στήθηκε έξω από την εκκλησία για να κεραστούν. Πρόσφεραν ένα ποτήρι με αρωματικό χυμό μήλου και νόστιμα σπιτικά  πιτάκια.

Αν και η μέρα βροχερή όλοι είχαν μια ευχάριστη διάθεση. Οι γονείς του μικρού Αλκιβιάδη δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από όλους για την άψογη διοργάνωση της βάπτισης και για την πρωτότυπη διακόσμηση της εκκλησίας.