Στολισμός βάπτισης με μουστάκι και παπιγιόν

Στολισμός βάπτισης με μουστάκι και παπιγιόν. Little little man!!!

Ένα ιδιαίτερο θέμα βάπτισης διάλεξε η μητέρα του μικρού Θωμά για να διακοσμήσει την βάπτισή του. Ο μικρός κύριος με παπιγιόν και μουστάκι!!!

Μπομπονιέρες βάπτισης

Με μία χαρακτηριστική κίνηση εθελοντισμού  και αγάπης για τον σύλλογο ΛΑΜΨΗ οι γονείς επέλεξαν να αγοράσουν τα προσκλητήρια βάπτισης και τις μπομπονιέρες βάπτισης από εκεί ώστε να ενισχυθεί το έργο του συλλόγου.

Στολισμός εκκλησίας

Στον Άγιο Αθανάσιο Ευόσμου τελέστηκε το μυστήριο της βάπτισης.

Ένα εντυπωσιακό τραπέζι με χρωματισμούς μπεζ καφέ σιέλ υπήρχε στημένο στο πάρκο δίπλα στην εκκλησία. Ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν και την παρουσίαση της μπομπονιέρας των ζαχαρωτών και την μοναδικών γλυκισμάτων. Δίσκοι ξύλινα καφάσια και γυάλινα βάζα όλα διακοσμημένα με παπιγιόν και μουστάκια. Δυο banner με σημαιάκια γράφοντας το ένα Θωμάς και το άλλο Candy Bar ενίσχυαν την διακόσμηση του τραπεζίου.

Γλυκά βάπτισης

Η μαμά Δέσποινα επέλεξε εξαιρετικά καλοφτιαγμένα cup cakes, μπισκότα και cake pops για την δημιουργία ενός απλά εντυπωσιακού candy bar το οποίο γέμισε με παπιγιόν και μουστάκια σοκολάτας. Σε αποχρώσεις του σιέλ και καφέ οι διακοσμητικές λεπτομέρειες με κυρίαρχο στοιχείο την χαριτωμένη τούρτα με ζαχαρόπαστα στο κέντρο του τραπεζιού. Μικροί και μεγάλοι εν δράση μετά το τέλος της βάπτισης και τελικά στο candy bar δεν έμεινε ψίχουλο!!!