Στολισμός Βάπτισης μονόκερος!

Μια βάπτιση βγαλμένη από παραμύθι.

Οι γονείς της μικρής Adriana, που ζουν μόνιμα στο Παρίσι, ονειρεύτηκαν η ημέρα της βάπτισης της να είναι σαν παραμύθι. H επιλογή τους ήταν το παραμυθένιο θέμα, στολισμός βάπτισης  μονόκερος που θύμιζε τη μαγεία ενός παιδικού παραμυθιού. Εμείς εδώ στην Glam & Flower επειδή πιστεύουμε ακόμα στα παραμύθια, προσπαθήσαμε να το κάνουμε πράξη.

Μελετώντας  λοιπόν το concept, ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα και εικόνες με την μαμά Αλεξάνδρα μέχρι να καταλήξουμε.

Επιλογή χώρου δεξίωσης

Μετά από έρευνα καταλήξαμε στο χώρο εκδηλώσεων “Κτήμα Μυρωνίδη” που φάνταζε μονόδρομος. Ο εσωτερικός χώρος  και ο εξοπλισμός του, πληρούσαν όλες τις προδιαγραφές για αυτό που είχαμε φανταστεί.

500 μέτρα ροζ ύφασμα και 1500 μπαλόνια ήταν τα βασικά συστατικά για την δημιουργία του παραμυθένιου σκηνικού. Την βιομηχανική οροφή των 600 τ.μ. ντύσαμε με τα υφάσματα και τοποθετήσαμε γιρλάντες μπαλονιών στο κέντρο. Μια συρταριέρα σε παστέλ χρωματισμούς, πλαισιωμένη με αμέτρητα μπαλόνια  πήρε τον ρόλο του κεντρικού Candy bar.

Προσκλητήριο μονόκερος

Όλα όμως ξεκίνησαν με ένα καταπληκτικό χειροποίητο προσκλητήριο μονόκερος. Δουλεμένο με τη μέθοδο layering έδινε τo 3D αποτέλεσμα με τον καλύτερο τρόπο. Ένας glitter μονόκερος ολοκλήρωνε την εικόνα για το τέλειο παραμυθένιο προσκλητήριο. Η μαμά Αλεξάνδρα μας ενημέρωσε ότι τα σχόλια των παραληπτών ήταν ενθουσιώδη.

Μπομπονιέρα βάπτισης μονόκερος

Από την συλλογή μας με τις luxury μπομπονιέρες βάπτισης, επιλέξαμε ίσως την καλύτερη. Μια μινιατούρα με κρεμαστούς χρυσούς μονόκερους  και κρύσταλλα swarovski. Τοποθετήθηκε μπροστά σε κάθε καλεσμένο, επάνω σε ένα θεματικό σουπλά με το όνομα της μικρής Adriana και την ημερομηνία της βάπτισης.

Μπομπονιέρες για παιδιά

Η επιλογή για μπομπονιέρα παιδική ήταν ένας χειροποίητος μονόκερος μαξιλάρι σε στικ, όπου δώσαμε στους μικρούς φίλους της Adriana.

Γλυκά βάπτισης

Ήμασταν  σίγουροι πως το dessert table θα τραβούσε όλα τα βλέμματα. Η υπέροχη συρταριέρα με τους θεματικούς χρωματισμούς  ήταν γεμάτη με περίτεχνα γλυκά. Τοποθετήσαμε  μια μοναδική  ψηλή τούρτα σε σχέδιο μονόκερος στο κέντρο, τα cup cakes, τα μπισκότα και τα cake pops, διακοσμηθήκαν με μονόκερους και ουράνια τόξα. Στο backdrop του candy bar το όνομα της Adriana’s το φωτίσαμε με led λαμπάκια και μια υπεροχή  γιρλάντα από μπαλόνια πλαισίωσε την εικόνα.

Centerpieces

Ιδιαίτερη ήταν και η επιλογή του centerpiece και του art de la table.
Υπέροχες ορτανσίες,  τριαντάφυλλα και λυσίανθος σε παστέλ αποχρώσεις, δημιούργησαν ένα τέλειο αποτέλεσμα  μέσα σε ροζ κουτιά. Χρησιμοποιήσαμε θεματικά σουπλά με παράσταση μονόκερου και αρκετά κεριά. Επίσης τοποθετήσαμε την εξαιρετική επιλογή της luxury μπομπονιέρας μπροστά σε κάθε καλεσμένο.

Η καλή διάθεση και η παραμυθένια διακόσμηση δημιουργούσαν μια απίστευτα παραμυθένια ατμόσφαιρα. Η μαμά Αλεξάνδρα συγκινημένη και έκθαμβη από το αποτέλεσμα, μας ευχαρίστησε που κάναμε το όνειρό της πραγματικότητα.

Εμείς με την σειρά μας ευχαριστούμε τον Γιώργο και την Αλεξάνδρα  για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την άψογη συνεργασία.
Δυο συστατικά για την απόλυτη επιτυχία….