Στολισμός βάπτισης πεταλούδα με λουλούδια

Ονειρεμένος στολισμός βάπτισης πεταλούδα με λουλούδια δίπλα στη θάλασσα.

Ο στολισμός βάπτισης πεταλούδα με λουλούδια μαζί με το μαγευτικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα, αναντίρρητα ήταν οι καλύτερες επιλογές  των γονιών της μικρής Ελσάβετ για να βαπτιστεί. Στο παραθαλάσσιο κυκλαδίτικου στιλ  Παρεκκλήσι  του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου εκ Κρήνης στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήσαμε την βάπτιση της μικρής Ελισάβετ.

Candy bar βάπτισης πεταλούδα με λουλούδια.

Ένα εντυπωσιακό candy bar με γιρλάντες από λουλούδια μαζί με μπαλόνια και περίτεχνα γλυκίσματα κυριάρχησε στο προαύλιο δίπλα στη θάλασσα. Επάνω στο τραπέζι τοποθετήσαμε ένα μεγάλο κύκλο με λουλούδια και μέσα του κρεμάσαμε μια μεγάλη πεταλούδα. Η μαμά της Ελισάβετ μα ζήτησε να υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε γλυκά βάπτισης με πεταλούδα με λουλούδια. Επιλέξαμε λοιπόν πολλούς συνδυασμούς διακόσμησης στα cup cakes στα pop cakes και στα μπισκότα. Χρησιμοποιήσαμε δύο μεγάλα βάζα με βρυσάκι όπου τα γεμίσαμε με λεμονάδα και νερό για να ξεδιψάσουμε τους καλεσμένους. Τέλος εντύπωση έκανε η ροζ ψηφιακή κορδέλα με το όνομα της μικρής Ελισάβετ μπροστά στο τραπέζι.

Μπομπονιέρες βάπτισης πεταλούδα.

Το κυριότερο όμως ήταν οι επιλογές από πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους ήταν απόλυτα συνδυασμένες με το θέμα. Οι μπομπονιέρες βάπτισης που δημιουργήσαμε  ήταν ένα γούρι κρεμαστό με κορδόνι μεταξωτό και χρυσή πεταλούδα.  Το ότι τις βάλαμε στους ψηλούς δίσκους του τραπεζιού βοήθησε τον φωτογράφο της βάπτισης ώστε να έχει όμορφες λήψεις. Στη συνέχεια για τα παιδιά κατασκευάσαμε  ένα θεματικό μπλοκ ζωγραφικής μαζί με ένα σετ ξυλομπογιές για να ξετυλίξουν ο καθένας  φυσικά το ζωγραφικό τους ταλέντο.

Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφέραμε ότι την παράσταση όμως έκλεψε η λουλουδάτη κολυμπήθρα. Αναλυτικότερα  την στολίσαμε με  δύο όμορφα μπουκέτα από φρέσκα χρωματικά συνδυασμένα τριαντάφυλλα. Το φόρεμα που επέλεξε η νονά μαζί με τι σετ της βάπτισης αναμφίβολα τα καλύτερα. Και αυτό με τη σειρά του να μην είναι στην ίδια φιλοσοφία με τον στολισμό βάπτισης πεταλούδα με λουλούδια.  Πιο συγκεκριμένα το σετ  βάπτισης περιελάμβανε μία ζωγραφισμένη τσάντα και μία περίτεχνη λαμπάδα με  χρυσό κύκλο από λουλούδια και μια πεταλούδα με το μονόγραμμα του παιδιού.

Οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στο βιβλίο ευχών της μικρής νεοφώτιστης να έχει μια όμορφη γεμάτη χαρές και λουλούδια ζωή!

‘Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα όλοι να περάσουν όμορφα και να τους μείνουν όμορφες αναμνήσεις.