Στολισμός βάπτισης boho chic.

Μια πρωτότυπη διακόσμηση για βάπτιση κοριτσιού με ιδιαίτερη boho chic αισθητική.

Το κτήμα Λίκνο στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης επιλεξαν οι γονείς της μικρής Καλλίστης για τη βάπτισή της. Ένα να από τα ομορφότερα κτήματα εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη.

Αν και η μόνιμη κατοικία της οικογένειας είναι στο Λουξεμβούργο, η σημερινή τεχνολογία της επικοινωνίας εξάλειψε όλα τα εμπόδια της απόστασης μεταξύ μας.

Η επιλογή του στιλ διακόσμηση βάπτισης boho chic garden ήταν εμπνευσμένο από το όμορφο περιβάλλον του κτήματος.  Όλο το στιλ ξεκίνησε με την δημιουργία ενός boho σχεδίου στη μακέτα του προσκλητηρίου της βάπτισης. Και όπως σε όλες τις βαπτίσεις η δημιουργία ενός ιδιαίτερου candy table με γήινες αποχρώσεις, χειροποίητα macrame και πολλές λεπτομέρειες εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους. Το welcome sing καλωσόριζε τους καλεσμένους με έναν όμορφο τρόπο. Οι ανθοσυνθέσεις με λευκές ορτανσίες και φυσικά pampas grass καθώς και τα καλάθια πλαισίωσαν το τραπέζι και ιδιαίτερο boho style έδωσαν το χειροποίητα κυκλικά χαλιά από φυσική γιουτα. Περίτεχνα σχέδια και συνδυασμένες αποχρώσεις διακόσμησαν τα cupcakes popcakes και μπισκότα. Οι boho μπομπονιέρες βάπτισης ονειρεμένες και απόλυτα θεματικές με ένα υφασμάτινο πουγκί και ένα δεμένο μπουκέτο από αποξηραμένα άνθη. Όμορφα σακίδια πλάτης με τύπωμα το όνομα του κάθε παιδιού ήταν η επιλογή της παιδικής μπομπονιέρας. Οι σαπουνόφουσκες ξετρέλαναν όλα τα παιδιά. Η όμορφη νονά επέλεξε το καλύτερο boho σετ βάπτισης για την μικρή Καλλίστη. Με δύο όμορφα μπουκέτα από λευκές ορτανσίες στολίστηκε και η κολυμπήθρα.

Μετά το τέλος της βάπτισης όλοι πέρασαν από το candy bar για να πάρουν τις μπομπονιέρες και τα γλυκά και να περάσουν στο χώρο της δεξίωσης. Τα τραπέζια της δεξίωσης διακοσμήθηκαν με θεματικά σουπλά και ένα βάζο με λουλούδια.

Όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και γέμισαν το βιβλίο ευχών με όμορφα λόγια και σκέψεις. Ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο στην μικρή Καλλίστη και φυσικά στην όμορφη οικογένειά της.