Στολισμός βάπτισης boho chic.

Μια πρωτότυπη διακόσμηση για βάπτιση κοριτσιού με ιδιαίτερη boho chic αισθητική.

Στις παρακάτω παραγράφους θα προσπαθήσουμε να σας περιγράψουμε μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις και διακοσμήσεις βάπτισης για κορίτσι σε κτήμα.

Αρχικά το κτήμα Λίκνο στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης επέλεξαν οι γονείς της μικρής Καλλίστης για τη βάπτισή της. Ασφαλώς ένα να από τα ομορφότερα κτήματα εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη.

Αν και η μόνιμη κατοικία της οικογένειας είναι στο Λουξεμβούργο, η σημερινή τεχνολογία της επικοινωνίας είχε ως αποτέλεσμα να εξάλειψε όλα τα εμπόδια της απόστασης μεταξύ μας.

Κατά δεύτερο και πιο σημαντικό είναι η επιλογή του στιλ διακόσμηση βάπτισης. Boho chic garden λοιπόν το στιλ και φυσικά ήταν εμπνευσμένο από το όμορφο περιβάλλον του κτήματος.

Προσκλητήριο βάπτισης

Ωστόσο όλο το στιλ ξεκίνησε με την δημιουργία ενός boho σχεδίου στη μακέτα του προσκλητηρίου της βάπτισης. Σε ιβουάρ και γήινα χρώματα ο φάκελος και η κάρτα του προσκλητηρίου με την θεματική μακέτα.

Candy table

Και όπως σε όλες τις βαπτίσεις η δημιουργία ενός ιδιαίτερου candy table με γήινες αποχρώσεις, χειροποίητα macrame και πολλές λεπτομέρειες εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους. Για παράδειγμα, το welcome sing καλωσόριζε τους καλεσμένους με έναν όμορφο τρόπο. Οι ανθοσυνθέσεις με λευκές ορτανσίες και φυσικά pampas grass καθώς και τα καλάθια πλαισίωσαν το τραπέζι. Πάνω από όλα όμως ιδιαίτερο boho style έδωσαν το χειροποίητα κυκλικά χαλιά από φυσική γιουτα. Περίτεχνα σχέδια και συνδυασμένες αποχρώσεις διακόσμησαν τα cupcakes popcakes και μπισκότα.

Μπομπονιέρες βάπτισης

Οι boho μπομπονιέρες βάπτισης ονειρεμένες και απόλυτα θεματικές με ένα υφασμάτινο πουγκί και ένα δεμένο μπουκέτο από αποξηραμένα άνθη. Όμορφα σακίδια πλάτης με τύπωμα το όνομα του κάθε παιδιού ήταν η επιλογή της παιδικής μπομπονιέρας. Οι σαπουνόφουσκες ξετρέλαναν όλα τα παιδιά. Η όμορφη νονά επέλεξε το καλύτερο boho σετ βάπτισης για την μικρή Καλλίστη. Με δύο όμορφα μπουκέτα από λευκές ορτανσίες στολίσαμε και την κολυμπήθρα.

Μετά το τέλος της βάπτισης όλοι πέρασαν από το candy bar για να πάρουν τις μπομπονιέρες και τα γλυκά και να περάσουν στο χώρο της δεξίωσης.

Διακόσμηση δεξίωσης βάπτισης

Στο ίδιο πνεύμα διακοσμήσαμε και τα τραπέζια της δεξίωσης.  Θεματικά σουπλά τοποθετήσαμε μπροστά σε κάθε καλεσμένο και το πιο σημαντικό, ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια. Πάνω από όλα βέβαια η ποιότητα του φαγητού ικανοποίησε απόλυτα τους καλεσμένους.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και γέμισαν το βιβλίο ευχών με όμορφα λόγια και σκέψεις. Επιπλέον ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο στην μικρή Καλλίστη και φυσικά στην όμορφη οικογένειά της.