Στολισμός βάπτισης tropical adventure

Μια πρωτότυπη διακόσμηση για βάπτιση αγοριού με ιδιαίτερη τροπική αισθητική.

Με ένα μοναδικό candy table με τροπικό θέμα, χρυσά ζώα της ζούγκλας και υπέροχα γλυκά βάπτισης διακοσμήθηκε το προαύλιο της εκκλησίας στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Candy bar ζώα της ζούγκλας

Με ένα backdrop  με την θεματική εικόνα από φύλλα μονστερας, φτέρες και φυσικά τα όμορφα ζώα της ζούγκλας ξεκινήσαμε την διακόσμηση αυτού του τραπεζιού. Για να ενισχύσουμε την εικόνα του στολισμού της βάπτισης και συνάμα του πρωτότυπου τραπεζιού προσθέσαμε και 4 εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις. Τις τοποθετήσαμε επάνω σε γεωμετρικά χρυσά σταντ για να αναδείξουμε τα γυαλιστερά φύλλα μονστερας και τα pampas grass.

Γλυκά βάπτισης

Επίσης επάνω στο τραπέζι τοποθετήσαμε πολλά διακοσμητικά αντικείμενα παρουσίασης, τα οποία τα γεμίσαμε με καταπληκτικά θεματικά διακοσμημένα γλυκά. Cupcakes με φύλλα μονστερας και χρυσά ζωάκια της ζούγκλας, μπισκότα με όμορφες θεματικές παραστάσεις από ζώα της ζούγκλας και τέλος popcakes με πολλές λεπτομέρειες κυριαρχούσαν στο candy table. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τα λαχταριστά donuts που αρέσουν πολύ στα παιδιά.
Οι παιδικές μπομπονιέρες που επιλέξαμε μαζί με την μαμά ήταν μια πραγματική έκπληξη για τους μικρούς καλεσμένους. Μια μεγάλη θεματική σακούλα λοιπόν με πολλές εκπλήξεις μοιράσαμε στα παιδιά της βάπτισης. Μέσα σε αυτή υπήρχαν, μια κούπα με θεματική εκτύπωση με τα ζώα της ζούγκλας, ένα μπλοκ ζωγραφικής με σετ ξυλομπογές, πολλά θεματικά αυτοκόλλητα, ένα γλειφιτζουρι και ζαχαρωτά. Ξετρελάθηκαν όταν τα αντίκρισαν όλα τα παιδιά ανοίγοντας της σακούλες τους. Αυτό που τους άρεσε πολύ και το χρησιμοποίησαν εκείνη την στιγμή ήταν η θεματική σαπουνόφουσκα.

Προσκλητήριο μαζί με μπομπονιέρα βάπτισης

Την ιδέα για προσκλητήριο με μπομπονιέρα μαζί που είχε η μαμά της βάπτισης την υλοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία. Αρχικά κατασκευάσαμε ένα κουτί με θεματικό καπάκι. Μέσα τού βάλαμε ένα θεματικό προσκλητήριο με τα ζώα της ζούγκλας.  Το καλύτερο….. για μπομπονιέρα βάπτισης φτιάξαμε ένα αρωματικό χώρου με στικ και ολοκληρώσαμε με ένα πουγκί με λαχταριστά κουφέτα crispy.
Τέλος μαζί με την νονά επιλέξαμε ένα θεματικό σετ βάπτισης με ζώα της ζούγκλας, μονστέρες και φτέρες. Το παραπάνω θέμα βάπτισης το αποδώσαμε με μια χειροποίητη ζωγραφιά στη βαλίτσα και την λαμπάδα βάπτισης.
Όλοι οι καλεσμένοι έγραψαν την ευχή τους στο βιβλίο ευχών της βάπτισης και βγήκαν μια αναμνηστική φωτογραφία με τον νεοφώτιστο και τους γονείς.