Ιδιαίτερος στολισμός γάμου με θέμα λεμόνια

Στην όμορφη Επανομής,  στα νοτιοανατολικά προάστια της Θεσσαλονίκης όπου έζησε και μεγάλωσε η νύφη, επέλεξε το ζευγάρι να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Στολισμός εκκλησίας

Στην  όμορφη εκκλησία  Κοιμήσεως της Θεοτόκου που αποφάσισαν να παντρευτούν ο στολισμός γάμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακός.  Με μια αρκετά έντονη γιρλάντα από τριαντάφυλλα ζέρμπερες και φρέσκα λεμόνια στην είσοδο του ναού. Το επιβλητικό τραπέζι με ιβουάρ χρωματισμούς όπου στήθηκαν οι κλασικές μπομπονιέρες γάμου μαζί με διάφορα γλυκίσματα και ένα εντυπωσιακό βάζο με τριαντάφυλλα και λεμόνι το επισκέφτηκαν όλοι ο καλεσμένη μετά το τέλος του γάμου.

Η νυφική ανθοδέσμη με ένα ξεχωριστό δέσιμο κρατιόταν με περισσή υπερηφάνεια από την νύφη.  Το ζευγάρι περπατούσε το διάδρομο για να καταλήξει στο τραπέζι της στέψης με της όμορφες λαμπάδες.

Στολισμός δεξίωσης

Η διακόσμηση στον κήπο του πατρικού της νύφη όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση του γάμου ήταν θεματική. Διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα και φυσικά το θέμα του γάμου τα λεμόνια στήθηκαν σε διάφορα σημεία όπως και στην κεντρική σκάλα του σπιτιού.

Ένα γυάλινο βάζο με ζέρμπερες και λεμόνια  επιλέχθηκε να είναι το centerpiece της κάθε ροτόντας. Ένα κίτρινο κορνιζάκι  έδινε αριθμό σε κάθε τραπέζι. Το γαμήλιο πάρτι πέτυχε και οι καλεσμένοι αποχώρισαν με τις καλύτερες εντύπωσης.