Στολισμός Γάμου στη Χαλκιδική στο Ekies

Γάμος στην Χαλκιδική

Στην χερσόνησο της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στην μαγευτική Νικήτη επέλεξε το ζευγάρι να παντρευτεί.  Στη Βουρβουρού πραγματοποίησε την δεξίωση του γάμου.

Στολισμός εκκλησίας

Σε μια παραδοσιακά όμορφη εκκλησία  τελέστηκε το μυστήριο στην όμορφη Νικήτη. Με μίνιμαλ στολισμό γάμου και ένα κατάλευκο τραπέζι γεμάτο με γλυκίσματα γάμου να περιμένει τους καλεσμένους.

Μπομπονιέρα προσκλητήριο

Η μπομπονιέρα φτιαγμένη από ένα λευκό ιδιαίτερο μαντίλι, δόθηκε στους καλεσμένους μαζί με το απλό προσκλητήριο του γάμου.

Δεξίωση γάμου

Η δεξίωση του γάμου στο  Ekies All Senses Resort εντυπωσίασε τους  καλεσμένους του ζευγαριού.  Επικράτησε η ίδια φιλοσοφία στο στολισμό της δεξίωσης μίνιμαλ με πολλά κεριά. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα εκλεκτά εδέσματα  του σεφ,  υπό το φως των αμέτρητων κεριών που τοποθετήθηκαν περίτεχνα στον χώρο. Με ένα καραβάκι ο γαμπρός και η νύφη έφτασαν και ένα πολύ δυνατό γαμήλιο πάρτι άντεξε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε το καταπληκτικό ζευγάρι για την εμπιστοσύνη και για το μεγαλοπρεπές τους e-mail με της ευχαριστίες τους την επόμενη ακριβώς του γάμου…