Στολισμός γάμου Chic Elegant.

Ένας όμορφος στολισμός γάμου Chic Elegant στην Θεσσαλονίκη με ένα όμορφο ζευγάρι παρουσιάζετε στις παραπάνω φωτογραφίες γάμου.

Η Αφροδίτη και ο Θωμάς πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν. Επέλεξαν το Άγιο Νικόλαο τον Ορφανό στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης για το γάμο τους.

Μπομπονιέρα γάμου

Μια διαφορετική πρόταση για μπομπονιέρα γάμου επέλεξε η νύφη. Ένας γυάλινος σωλήνας με καστανή ζάχαρη και μια σειρά με κουφέτα ήταν η καλύτερη επιλογή για μια διαφορετική μπομπονιέρα γάμου. Το ευχαριστήριο καρτελάκι συμπλήρωνε άψογα το τελικό αποτέλεσμα.

Στολισμός γάμου

Το νυφικό μπουκέτα λιτό με λευκά λουλούδια το χάρισε ο γαμπρός στη νύφη με το υπέροχο νυφικό φόρεμα. Ένα διαφορετικό candy bar σε λιτές γραμμές με γήινους χρωματισμούς, εναρμονίστηκε τέλεια στο φυσικό τοπίου του χώρου. Οι καλεσμένοι είχαν να διαλέξου διάφορα γλυκά γάμου μεταξύ των οποίων μπεζέδες, κουφέτα, μπισκότα καρδιές, παστέλια και λουκούμια.

Φωτογράφοι γάμου

Οι εξαιρετικοί φωτογράφοι γάμου Polka Dot Photojournalism, απαθανάτισαν με μαεστρία τις μοναδικές στιγμές του γάμου. Η ευτυχία και η πραγματική αγάπη του ζευγαριού καταγράφηκε στα κλικ των φωτογράφων. Βλέποντας τις υπέροχες φωτογραφίες του γάμου, μας έκαναν να λατρέψουμε αυτό το πραγματικά όμορφο ζευγάρι.

Δεξίωση γάμου

Η Αφροδίτη και ο Θωμάς επέλεξαν για τη δεξίωση του γάμου τους τον χώρο εκδηλώσεων “Κτήμα Μυρωνίδη”. Ένας πολύ εντυπωσιακός χώρος κοντά στην Θεσσαλονίκη. Το πάρτι του γάμου απογειώθηκε με την μουσική του dj και τους καλεσμένους  να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλοι έμειναν με τις καλύτερες αναμνήσεις σε ένα πραγματικά όμορφο γάμο.