Συμβολικός γάμος στο Beach bar Manassu στην Χαλκιδική.

Ο συμβολικός γάμος σε Beach bar της Hanni  και του Χρήστου.

Το όμορφο ζευγάρι που ταξίδεψε από την Γερμανία επέλεξε το μαγευτικό Beach bar Manassu στην Χαλκιδική για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης. Σε έναν ήρεμο και γεμάτο φυσικό κάλλος θαλάσσιο κόλπο στην χερσόνησο της Σιθωνίας Χαλκιδικής, βρίσκεται το Akti Oneirou Luxury Camping Sithonia Halkidiki με το ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και στυλ beach bar restaurant Manassu.

Θα ξεκινήσουμε να σας περιγράψουμε την ιδιαίτερη αυτή διακόσμηση συμβολικού γάμου με την τελετή στην παραλία. Μπροστά στον επιδαπέδιο χρυσό κύκλος με κλαδιά ελιάς και ευκαλύπτου η Hanni και ο Χρήστος αντάλλαξαν τους όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Περιτριγυρισμένοι από εκλεκτούς και αγαπημένους καλεσμένους. Μια live band η οποία έπαιζε αγαπημένα μουσικά κομμάτια του ζευγαριού σκορπούσε χαρά και συγκίνηση. Το νυφικό της Hanni απλό με μια όμορφη επιλογή νυφικού μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια.

Αμέσως μετά την τελετή γάμου οι καλεσμένοι προσήλθαν στο χώρο του πάρτυ περνώντας από την είσοδο με τα welcome drinks. Η έξυπνη επιλογή μιας μεγάλης κορνίζας ως table plan ενημέρωνε τους καλεσμένους για την επιλογή θέσης στα τραπέζια. Επίσης διακοσμήσαμε τα τραπέζια με εντυπωσιακές γιρλάντες από κλαδιά ελιάς και ευκαλύπτου. Ιδιαίτερα και έξυπνα κηροπήγια με διάφανα γυάλινα μπουκάλια και στικ λευκά κεριά δημιούργησαν την τέλεια ατμόσφαιρα. Η εμπνευσμένη διακόσμηση και ο εντυπωσιακός φωτισμός βοήθησαν στην εξέλιξη ενός μοναδικού γαμήλιου πάρτυ δίπλα στην θάλασσα. Το αποτέλεσμα ήταν να προσφέρει αξέχαστες αναμνήσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους. Το πάρτυ διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μιας και οι περισσότεροι διέμεναν στις παραθαλάσσιες βίλλες της Akti Oneirou Luxury Camping Sithonia Halkidiki.