Στολισμός βάπτισης αγοριού με ρίγες και λουλούδια σε μπλε – λευκές αποχρώσεις.

Ονειρεμένος στολισμός βάπτισης αγοριού με ρίγες και λουλούδια σε μπλε – λευκές αποχρώσεις.

Ο στολισμός για βάπτιση αγοριού με ρίγες και λουλούδια σε μπλε – λευκές αποχρώσεις για τον φίλο μας Παναγιώτη πραγματοποιήθηκε στο μαγικό προαύλιο χώρου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Βασιλείου στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Candy bar βάπτισης με ρίγες και λουλούδια σε μπλε – λευκές αποχρώσεις.

Ένα εντυπωσιακό candy bar με γιρλάντες από μπαλόνια  και περίτεχνα γλυκίσματα κυριάρχησε στο κατάφυτο προαύλιο. Επάνω στο τραπέζι για την βάπτιση αγοριού με ρίγες τοποθετήσαμε ένα  κυκλικό backdrop το έχε τυπωμένο το όνομα του Παναγιώτη με χρυσά γράμματα. Μια μεγάλη γιρλάντα μπαλονιών σε μπλε σελ και χρυσό αγκάλιασε τον κύκλο με το όνομα. Επιλέξαμε λοιπόν πολλούς συνδυασμούς διακόσμησης στα cup cakes στα pop cakes και στα μπισκότα. Ρίγες , πουα και μονογράμματα ήταν τα κυρίαρχα μοτίβα σε μπλε και χρυσές αποχρώσεις.

Μπομπονιέρες βάπτισης.

Εντυπωσιακή και πολυτελή ήταν η επιλογή της πρωτότυπης μπομπονιέρας βάπτισης για τους εκλεκτούς καλεσμένους. Η μπομπονιέρα βάπτισης που επιλέξαμε  ήταν μία χειροποίητη κατασκευή από γυαλί  σε σχήμα καραβάκι όπου κρεμάσαμε και ένα μάτι καλοτυχίας. Η επιθυμία της νονάς του μικρού Παναγιώτη ήταν να αναγράφετε και το όνομα του επάνω στο γυάλινο καραβάκι. Έτσι μας έδωσε την ιδέα να το γράψουμε χειροποίητα με λευκά γράμματα.  Το ότι τις βάλαμε στους ψηλούς δίσκους του τραπεζιού βοήθησε τον φωτογράφο της βάπτισης ώστε να έχει όμορφες λήψεις.

Θεματική ήταν και η επιλογή τις μπομπονιέρας για τους μικρούς καλεσμένους.  Πάντα τα παιδιά θέλουν όμορφα και εντυπωσιακά πράγματα!!! Με αυτή την σκέψη φτιάξαμε και τις παιδικές μπομπονιέρες τους που ήταν ένα σετ ζωγραφικής.  Ένα μπλοκ ζωγραφικής με θεματικό εξώφυλλο και ένα σετ ξυλομπογιές.

Διακόσμηση εκκλησίας για βάπτιση αγοριού με ρίγες και λουλούδια σε μπλε – λευκές αποχρώσεις.

Εδώ λοιπόν θα ξεκινήσουμε να σας περιγράφουμε την διακόσμηση της εκκλησίας  με λουλούδια σε μπλε – λευκές αποχρώσεις.  Την ιδιαίτερη κολυμπήθρα τη στολίσαμε με δύο μπουκέτα από λευκές και μπλε ορτανσίες μαζί με λευκά τριαντάφυλλα και μπλε κορδέλες. Τα σκαλοπάτια της εκκλησίας επιλέξαμε να διακοσμήσουμε με μεγάλες επιδαπέδιες συνθέσεις από τα ίδια λουλούδια.

Με φόντο το τραπέζι με τα λουλούδια και τα μπαλόνια, οι καλεσμένοι έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και stories για το Instagram. Επάνω στο Candy table τοποθετήσαμε και το βιβλίο ευχών της βάπτισης όπου  οι καλεσμένοι ευχήθηκαν γράφοντας τις ποιο όμορφες ευχές .