Βάπτιση με αερόστατο

 Μια πραγματικά  stylish και όμορφη βάπτιση με αερόστατο που έγινε στη Θεσσαλονίκη!

Με θέμα βάπτιση με αερόστατο και με τα χρώματα της άμμου και το ροζ σάπιο μήλο να κυριαρχούν αυτή η βάπτιση μας έχει ξετρελάνει!

Η μαμά της μικρής Σοφίας είχε ξεκίνησε την οργάνωση της βάπτισης αρκετό καιρό πριν. Οι επιλογές ίσως οι καλύτερες και ιδιαίτερες για ένα αποτέλεσμα πραγματικά μοναδικό.

Προσκλητήριο βάπτισης

Για το προσκλητήριο βάπτισης επέλεξε μια ξύλινη κάρτα με εκτύπωση, φυσικά θεματική με αερόστατο και μία έξυπνη φράση ” Το ταξίδι ξεκινά ” να κυριαρχεί ως σλόγκαν.

Μπομπονιέρα βάπτισης

Αρκετή συζήτηση και χρόνο μας πήρε για να σχεδιάσουμε αποκλειστικά και να υλοποιήσουμε την ιδιαίτερη μπομπονιέρα βάπτισης. Ένα μεταλλικό ροζ χρυσό αερόστατο κρεμαστό σε ένα κύκλο, την οποία και λατρέψαμε.

13 Δεκεμβρίου λοιπόν και η ώρα έφτασε!   Στην εκκλησία το σετ βαπτιστικών απλά εντυπωσιακό. Με την λαμπάδα βάπτισης να κλέβει τα βλέμματα με το μεγάλο μεταλλικό αερόστατο.  Στο κέντρο του ναού η κολυμπήθρα στολισμένη με μια λουλουδάτη εντυπωσιακή γιρλάντα. Όλα έτοιμα και όλοι παρόντες για να ξεκινήσει η βάπτιση.

Διακόσμηση της δεξίωσης

Στο εστιατόριο Χρυσικός η διακόσμηση της δεξίωσης άκρως θεματική! Ένα βάζο με λευκές τουλίπες  και το stick αερόστατο με το αριθμό του κάθε  τραπεζιού χρησιμοποιήθηκαν για centerpieces. Με λεπτομέρεια τα σουπλά σε εκτύπωση χάρτη να συμπληρώνουν τέλεια τα τραπέζια. Η μοναδική μπομπονιέρα και το γλυκό βάπτισης περίμεναν μπροστά σε κάθε καλεσμένο.

Στο επιβλητικό μοναστηριακό τραπέζι στήθηκε ένα λαχταριστό candy bar με θεματικά γλυκίσματα και φρέσκες λευκές τουλίπες.

Το βιβλίο ευχών,  με φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες τις μικρής Σοφίας, γέμισε με ευχές.  Οι μικροί της φίλοι αποχώρησαν με ένα αναμνηστικό μαξιλάρι αγκαλιάς σε σχήμα και τύπωμα αερόστατου.

Ο καθένας βέβαια πήρε το δικό του μιας και η μαμά της Σοφία μας έδωσε την ιδέα τα μαξιλάρια να γράφουν το όνομα του κάθε μικρού παραλήπτη.

Πραγματικά όλα ήταν υπέροχα!!!