Στολισμός βάπτισης στη Σκιάθο με θέμα πεταλούδα!
Βάπτιση στην Σκιάθο επέλεξαν οι γονείς της μικρής Κωνσταντίνας λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι. Ο Παναγιώτης και η Κατερίνα ιδιοκτήτες ενός από τα πιο κεντρικά και διάσημα παραδοσιακά εστιατόρια του νησιού επέλεξαν τον ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής μητροπολιτικό ναό Τριών Ιεραρχών για να βαπτίσουν την μικρή τους κόρη. Οι επιλογές τους για τη βάπτιση σε νησί ίσως οι καλύτερες.
Προσκλητήριο βάπτισης
Προσκάλεσαν τους εκλεκτούς καλεσμένους με ένα custom-made προσκλητήριο βάπτισης. Ένας υφασμάτινος φάκελος και δεμένη μια χρυσή μεταλλική πεταλούδα μιας και ήταν η επιλογή για θέμα βάπτισης.
Μπομπονιέρα βάπτισης
Μέσα στην γραφική πλατεία του ναού στήθηκε ένα παραμυθένιο σκηνικό σε ροζ και λευκούς χρωματισμούς. Οι personalized μπομπονιέρες βάπτισης φτιαγμένες από λευκό λινό πουγκί με κεντημένο το όνομα της μικρής Κωνσταντίνας την χρυσή πεταλούδα και την ριγέ κορδέλα τοποθετήθηκαν σε ένα μεγαλοπρεπές τραπέζι γεμάτο με θεματικά γλυκίσματα.Οι υφασμάτινοι ανεμόμυλοι μαζί με το lunch box γεμάτο με ζαχαρωτολιχουδιές και ένα μπουκαλάκι για παιχνίδι με σαπουνόφουσκες ήταν τα δώρα της μικρής Κωνσταντίνας στους εκλεκτούς τις μικρούς φίλους.
Γλυκά βάπτισης
Cup cakes cake pops και μπισκότα βουτύρου με μονόγραμμα Κ και πεταλούδες στήθηκαν προσεχτικά στους περίτεχνους δίσκους.
Ρομαντικές ανθοσυνθέσεις με φρέσκες ροζ ορτανσίες και διακοσμητικά αντικείμενα δημιούργησαν μια μεγαλοπρεπή είσοδο προς τον ναό.
Σετ βάπτισης
Ποια άλλη επιλογή θα έκανε η νονά πέρα από ένα χειροποίητο σετ βάπτισης με θεματικά υφάσματα και κεντημένα λαδόπανα. Απλά μοναδικό!!!
Είπαμε…. οι γονείς επέλεξαν τα καλύτερα. Το γεύμα της βάπτισης έγινε στο ξεχωριστό El Greco Restaurant με θέα το μαγευτικό μπούρτζι της Σκιάθου. Στην ίδια φιλοσοφία και εδώ η διακόσμηση με φρέσκες ορτανσίες και θεματικά σουπλά μαζί με ένα χειροποίητο μάτι βότσαλο που πήραν μαζί τους όλοι οι καλεσμένοι έτσι απλά για καλή τύχη!!!