Βoho chic wedding decoration.

Boho chic wedding decoration in Thessaloniki.

Ένας ιδιαίτερος στολισμός γάμου στην Θεσσαλονίκη με ένα όμορφο ζευγάρι παρουσιάζετε στις παραπάνω φωτογραφίες γάμου.

Ο Γιάννης και Η Νένα μετά από χρόνια σχέσεις αποφάσισαν να παντρευτούν. Επέλεξαν για το γάμο τους το πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Προσκλητήριο γάμου

Σε πολύχρωμο floral προσκλητήριο γάμου κατέληξαν ως επιλογή για να μοιράσουν σε φίλους και συγγενείς.

Στολισμός γάμου

Με βάση το προσκλητήριο όλοι η διακόσμηση του γάμου κινήθηκε σε επιλογή έντονων χρωμάτων στα λουλούδια του γάμου. Υπέροχες ανθοσυνθέσεις χρησιμοποιήθηκαν για να στολίσουν το όμορφο ξωκλήσι και το προαύλιό του. Μια εντυπωσιακή γιρλάντα στην είσοδο με τριαντάφυλλα, παιώνιες, νεραγκούλες και χρυσάνθεμα κυριάρχησε στη διακόσμηση του γάμου. Το νυφικό μπουκέτα έμοιαζε παραμυθένιο καθώς το κρατούσε η νύφη με το υπέροχο νυφικό φόρεμα. Ένα διαφορετικό candy bar σε λιτές γραμμές με γήινους χρωματισμούς, εναρμονίστηκε τέλεια στο φυσικό τοπίου του χώρου και στη Boho chic wedding decoration επιλογή του στυλ. Οι καλεσμένοι είχαν να διαλέξου διάφορα γλυκά γάμου μεταξύ των οποίων μπεζέδες κουφέτα macarons μπισκότα και αποξηραμένα φρούτα. Η σπιτική λεμονάδα στο lemon bar και οι πολύχρωμες βεντάλιες του γάμου, έγιναν ανάρπαστες λόγο του ζεστού καλοκαιρινού απογεύματος.

Φωτογράφοι γάμου

Οι εξαιρετικοί φωτογράφοι γάμου P2 photography, απαθανάτισαν με μαεστρία τις μοναδικές στιγμές του γάμου. Η ευτυχία και η πραγματική χαρά του ζευγαριού καταγράφηκε στα κλικ των φωτογράφων. Βλέποντας τις υπέροχες φωτογραφίες του γάμου, μας έκαναν να λατρέψουμε αυτό το πραγματικά χαρούμενου ζευγάρι.

Δεξίωση γάμου

Χωρίς  δεύτερη σκέψη ο Γιάννης και η Νένα επέλεξαν για τη δεξίωση του γάμου τους τον χώρο εκδηλώσεων Nodo στη Θεσσαλονίκη. Ένας πολύ εντυπωσιακός χώρος κοντά στην Θεσσαλονίκη  Το πάρτι του γάμου απογειώθηκε με την μουσική του dj και τους καλεσμένους  να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλοι έμειναν με τις καλύτερες αναμνήσεις σε ένα πραγματικά όμορφο γάμο.