Βoho chic wedding decoration.

Boho chic wedding decoration στην Θεσσαλονίκη με ένα όμορφο ζευγάρι σας παρουσιάζουμε στις παραπάνω φωτογραφίες γάμου.

Ο Γιάννης και η Νένα μετά από χρόνια σχέσεις αποφάσισαν να παντρευτούν. Μαζί τους επιλέξαμε για το γάμο τους το πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Προσκλητήριο γάμου

Σε πολύχρωμο floral προσκλητήριο γάμου καταλήξαμε ως επιλογή για να κάνουμε την έναρξη του γάμου.

Στολισμός γάμου

Με βάση το προσκλητήριο όλοι η διακόσμηση του γάμου κινήθηκε σε επιλογή έντονων χρωμάτων στα λουλούδια. Δημιουργήσαμε υπέροχες ανθοσυνθέσεις με φρέσκα λουλούδια για να στολίσουμε το όμορφο ξωκλήσι και το προαύλιό του. Μια εντυπωσιακή γιρλάντα στην είσοδο με τριαντάφυλλα, παιώνιες, νεραγκούλες και χρυσάνθεμα κυριάρχησε στη διακόσμηση του γάμου. Το νυφικό μπουκέτα έμοιαζε παραμυθένιο καθώς το κρατούσε η νύφη με το υπέροχο νυφικό φόρεμα.  Επίσης ένα διαφορετικό candy bar σε λιτές γραμμές με γήινους χρωματισμούς, εναρμονίστηκε τέλεια στο φυσικό τοπίου του χώρου και στη Boho chic wedding decoration επιλογή. Οι καλεσμένοι είχαν να διαλέξου διάφορα γλυκά γάμου μεταξύ των οποίων μπεζέδες κουφέτα macarons μπισκότα και αποξηραμένα φρούτα. Στη συνέχεια η σπιτική λεμονάδα στο lemon bar και οι πολύχρωμες βεντάλιες του γάμου, έγιναν ανάρπαστες λόγο του ζεστού καλοκαιρινού απογεύματος.

Φωτογράφοι γάμου

Οι εξαιρετικοί φωτογράφοι γάμου απαθανάτισαν με μαεστρία τις μοναδικές στιγμές του γάμου. Η ευτυχία και η πραγματική χαρά του ζευγαριού καταγράφηκε στα κλικ των φωτογράφων. Αφού είδαμε τις υπέροχες φωτογραφίες του γάμου, μας έκαναν να λατρέψουμε αυτό το πραγματικά χαρούμενο ζευγάρι.

Δεξίωση γάμου

Χωρίς  δεύτερη σκέψη ο Γιάννης και η Νένα ζήτησαν τον καλύτερο χώρο εκδηλώσεων. Επιλέξαμε λοιπόν για τη δεξίωση του γάμου τους τον χώρο εκδηλώσεων Noto στη Θεσσαλονίκη. Ένας πολύ εντυπωσιακός χώρος κοντά στην Θεσσαλονίκη.  Το πάρτι του γάμου απογειώθηκε με την μουσική του dj και τους καλεσμένους  να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλοι έμειναν με τις καλύτερες αναμνήσεις σε ένα πραγματικά όμορφο γάμο.