Γάμος στο Danai resort στην Χαλκιδική

Σε ένα από τα πιο luxury hotels της Χαλκιδικής αλλά ακόμα και της Ελλάδας, αποφάσισαν να κάνουν τον Greek Wedding οι Angi & Steve.

Από την μακρινή Γερμανία έφτασαν μερικές μέρες πριν από τον γάμο τους. Προηγήθηκαν άπειρα  e-mail και εικόνες μέχρι να καταλήξουμε στο πως θα γίνει η διακόσμηση του γάμου.

Στολισμός εκκλησίας

Ο στολισμός στην εκκλησία λιτός και απέριττος με μόνο δύο ελιές στην είσοδο της εκκλησίας που συμβολίζουν το ελληνικό στοιχείο, η νυφική ανθοδέσμη από διάφορα μικρά ανθάκια μιας και η Angi ήθελε να θυμίζει “κέντημα ελληνικό”. Το μόνο στοιχείο που ξεχώριζε από τους ελληνικούς παραδοσιακούς γάμους η σαμπάνια που ήπιε το ζευγάρι μετά το τέλος της τελετής χειροκροτούμενοι από τους εκλεκτούς τους καλεσμένους.

Διακόσμηση δεξίωσης στο Danai Beach Resort And Villas

Στην συνέχεια ακολούθησε γεύμα στο Danai Beach Resort And Villas στην εσωτερική αίθουσα μιας και ο καιρός λόγο του δυνατού αέρα δεν επέτρεψε η αίθουσα να γίνει ανοιχτή. Η μπομπονιέρα φυσικά κλασική με τούλια και ένα μεγάλο κοχύλι ως στοιχείο της θάλασσας. Το center piece απόλυτα σεταρισμένο αποτελούμενο από ένα γυάλινο βάζο σωλήνα και επάνω του δεμένο ένα μεγάλο κοχύλι. Πολύ εντυπωσιακό ήταν το χειροποίητο βιβλίο ευχών με άμμο και κοχύλια.

Ένας από τους πιο σικ γάμους ένα καταπληκτικό ζευγάρι τους ευχαριστούμε. Να ζήσουν!!!