Γάμος στο Eagles Palace. Greek wedding

Μια βροχερή Αυγουστιάτικη ημέρα πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Dennis και της Zo, οι οποίοι ταξίδευαν από την μακρινή Μελβούρνη της Αυστραλίας με προορισμό την μαγευτική Ουρανούπολη Χαλκιδικής για την τέλεση του γάμου τους.

Δυστυχώς το αρχικό πλάνο μας το άλλαξε ο καιρός. Καθώς ο γάμος τους δεν έγινε στο παρεκκλήσι του ξενοδοχείου στο Eagles Palace, αλλά στην εκκλησία της Ουρανούπολης. Όπως και η δεξίωση σε εσωτερική αίθουσα αντί του χώρου της πισίνας. Παρ’ όλα αυτά όλα ήταν υπέροχα και η διάθεση του ζευγαριού και των καλεσμένων τους χτύπησε κόκκινα.

Διακόσμηση γάμου

Η διακόσμηση του γάμου προσαρμόστηκε στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, τα λευκά σταντ με τους μεγάλους μαύρους φιόγκους και τις λευκές συνθέσεις διακόσμησαν αρμονικά τον χώρο, όπως και οι κρεμαστές ριζόμπαλες έδωσαν άλλων αέρα στον χώρο. Όσο για το τραπέζι υποδοχής ήταν εξίσου εντυπωσιακό και στον εσωτερικό χώρο.

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη της Zo που μετά από 60 e-mails επικοινωνίας περίπου καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο του Greek wedding πραγματικότητα και να αποκτήσουμε 2 φίλους στην μακρινή Αυστραλία.