Μοντέρνος γάμος

Στον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκη επέλεξε το ζευγάρι να παντρευτεί. Η δεξίωση γάμου πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα ποιο μοντέρνα και μίνιμαλ ξενοδοχεία της πόλης το The Met Hotel.

Στολισμός γάμου

Ο στολισμός του γάμου σικ και σε μοντέρνες γραμμές. Οι τετράγωνες λαμπάδες με  το περίτεχνο πλέξιμο από τις λευκές κάλλες και ο κατάλευκο διάδρομο με τα τετράγωνα σταντ και τις κάλλες στην ίδια φιλοσοφία με τις λαμπάδες, προκάλεσαν τους ψίθυρους θαυμασμού των καλεσμένων.

Η νυφική ανθοδέσμη σε glam chic  γραμμές από λευκές κάλλες, έδεσε αρμονικά με το στιλ της νύφης. Το τραπέζι με την δαντελένια μπομπονιέρα γάμου και τα πολλά κεριά έδινε την ρομαντική νότα μέσα στο μοντέρνο σκηνικό γάμου. Η λευκή λιμουζίνα, με την  ιδιαίτερη σύνθεση, πάρκαρε στον προαύλιο χώρο του ναού και από μέσα βγήκε η λαμπερή νύφη.

Στα σκαλοπάτια της  αφαιρετική εισόδου του The Met Hotel  τοποθετήθηκαν τα ψηλά γυάλινα βάζα με τα λευκά κεριά. Απέναντι από το εντυπωσιακό μαύρο μπαρ του lobby, ένα welcome table με περίτεχνα αντικείμενα, μπεζέδες , κουφέτα και το χειροποίητο βιβλίο ευχών καλωσόριζε τους προσκεκλημένους  της γαμήλιας δεξίωσης. Με το εξαιρετικό art de la table  του ξενοδοχείου συνδυάστηκε απόλυτα  το centerpiece του λευκού  πουγκιού με το λίλιουμ.  Η σοκολάτα με το μήνυμα το νεόνυμφων  προς τους καλεσμένους, έκλεψε την παράσταση επάνω στο τραπέζι .

Τα χαμόγελα και η ευχαρίστηση των καλεσμένων ήταν το μήνυμα ότι,  άλλη μια γαμήλια εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.