Γάμος vintage floral στο Polis

Ένας από τους πιο όμορφους γάμους.  Μια ιδιαίτερη διακόσμηση γάμου. Ένα καταπληκτικό ζευγάρι από την Γερμανία ο Δημήτρης και η Ιωάννα και ένα υπέροχο πάρτι.

Διακόσμηση εκκλησίας

Αυτός ο γάμος είναι αυτό που λέμε παντρεύω πολλά στιλ μαζί και έχω ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το παλιό με το μοντέρνο, το παραδοσιακό με το πρωτοποριακό. Παλιά vintage αντικείμενα συνδυάστηκαν ιδιαίτερα με μοντέρνες τετράγωνες γραμμές. Το λευκό με την λινάτσα έκαναν υπέροχο φόντο στις υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών με τα έντονα μοντέρνα χρώματα που επιλέχτηκαν.

Η ιδιαίτερη νυφική ανθοδέσμη με τα μοναδικά λουλούδια, τα έντονα χρώματα και τις μεγάλες πεταλούδες έδωσε την ξεχωριστή χρωματική πινελιά στην εικόνα γαμπρός-νύφη.

Διακόσμηση Δεξίωσης

Και τώρα ήρθε η ώρα του πάρτι. Όλοι οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο Polis Convention Center για να γιορτάσουν τον γάμο του ζευγαριού. Μοναδικές μπομπονιέρες γάμου πουγκί λινάτσας με τυπωμένα ονόματα και ένα χρυσό στεφάνι ελιάς, περίμενε τις κυρίες του γάμου, μπροστά την πετσέτα τους. Ενώ αντίθετα οι κύριοι του γάμου ευχήθηκαν στο ζευγάρι πίνοντας στην υγεία τους, με την μπομπονιέρα ουζάκι.

Όταν το πάρτι απογειώθηκε οι κυρίες έβγαλαν τα ψηλοτάκουνα μιας και τους περίμεναν “dancing shoes” για την απογείωση των πελμάτων τους….το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Να ζήσουν!!!