Ρομαντικός γάμος

Ναι, ένας ρομαντικός γάμος όπως όλες μας τον είχαμε ονειρευτεί όταν ήμασταν μικρές. Ένας τέτοιος γάμος ήταν ο γάμος της Νατάσας και του Στέλιου.

Μια θερινή ηλιόλουστη μέρα επέλεξαν να ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπου, στον ιστορικό ναό του Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ώρα 17:45 και ο γαμπρός είχε ήδη φτάσει στην εκκλησία συνοδεία φίλων και συγγενών. Νεανικός και minimal, μέσα στο μαύρο κοστούμι του κρατούσε την πιο σημαντική λεπτομέρεια ενός γάμου. Τη νυφική ανθοδέσμη. Μία κλασικά ρομαντική ανθοδέσμη, αποτελούμενη από φρέζιες  τριαντάφυλλα και λυσίανθους.

“Προσπαθώντας να βρούμε το ύφος που αληθινά μας ταιριάζει για τη διακόσμηση γάμου, συζητήσαμε εκτενέστατα με τον wedding planner του γραφείου διοργάνωσης εκδηλώσεων που την είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου. Καταλήξαμε στο στυλ που αντιπροσωπεύει το προσωπικό μας γούστο” αναφέρει το ζευγάρι.

Λεπτομέρειες στολισμού εκκλησίας

Στολισμός γάμου σε κλασικό ύφος με ρομαντικές vintage πινελιές, σε τόνους του ιβουάρ  και ροζ σάπιο μήλο με τα τριαντάφυλλα και τις φρέζιες να υπάρχουν σε όλο τον ανθοστολισμό. “Δύο λουλούδια που αγαπώ και που δε θα ήθελα να λείπουν από την πιο σημαντική μέρα της ζωής μου” συμπληρώνει η νύφη.

Ώρα 18:10 και η κομψότατη νύφη, μέσα στο -all time classic- νυφικό της, φτάνει στην εκκλησία εμφανώς συγκινημένη, συνοδευόμενη από τη μητέρα και τον αδερφό της. Κλασικό στυλ κυριαρχεί τόσο στο νυφικό της χτένισμα και μακιγιάζ, όσο και στο πέπλο που αναδεικνύει την έμφυτη καλαισθησία της.
Μείναμε εντυπωσιασμένοι από το μεγάλο διακοσμητικό τραπέζι στην είσοδο του ναού, γεμάτο διαφόρων ειδών γλυκά γάμου. Αμέσως αντιληφθήκαμε το μαγευτικό σκηνικό πού θα ακολουθούσε. Στο κέντρο της εκκλησίας είχε στηθεί ένας πραγματικά λουλουδάτος διάδρομος, οι λαμπάδες γάμου. Τέλος τα στέφανα γάμου τοποθετημένα στο τραπέζι στέψης, συνέθεταν μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής.

“ Η εμπειρία ήταν αξέχαστη! Παραμυθένιο σκηνικό με μία romantic  vintage elegant αίσθηση σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε το γραφείο οργάνωσης γάμων. Όλα μαζί απέδωσαν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής ποιότητας” , μοιράστηκε μαζί μας το ζευγάρι.