Η ιδέα της μπομπονιέρας που θα αποτελούσε και το προσκλητήριο μαζί, δημιούργησε την λαμπερή, χειροποίητη και προπάντων ιδιαίτερη δημιουργία, όπου ήταν το προάγγελμα αυτής της ιδιαίτερης Βάπτισης.

Η επιλογή έγινε, ένα βότσαλο χτισμένο με άμμο και πάνω στην άμμο τοποθετημένο ένα υπέροχο επιχρυσωμένο μεταλλικό καραβάκι, κορδόνια, κόμποι ναυτικοί, χάντρες και εντυπωσιακά επιχρυσωμένα μεταλλικά κρεμαστά, κουφέτα καθώς και μια μεγάλη φούντα στο τελείωμα, δημιούργησαν αυτή την ιδιαίτερη μπομπονιέρα – προσκλητήριο. Το προσκλητήριο έγινε σαν ένας μικρός πάπυρος και δέθηκε επάνω στο κορδόνι της μπομπονιέρας.

Η Βάπτιση πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Ελευθέριο στο Ντεπό Θεσσαλονίκης και τον στολισμό της βάπτισης αποτελούσαν δύο ροτόντες με υπέροχα μπλε (navy) υφάσματα, κηροπήγια καθώς και φρέσκες λευκές ορτανσίες τοποθετημένες σε διάφανα κυλινδρικά βάζα, τα τραπέζια ήταν καλυμμένα με μια ολόλευκη υφασμάτινη τέντα.

Το γλυκό της Βάπτισης από το Ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου, σερβιρίστηκε μετά το τέλος της Βάπτισης μιας και η μπομπονιέρα – προσκλητήριο στάλθηκε σε κάθε καλεσμένο πριν την Βάπτιση. Η δεύτερη ροτόντα προοριζόταν για τα παιδιά όπου πήρε το καθένα ένα χάρτινο σακουλάκι έκπληξη μαζί με ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια και γαλάζιους μπεζέδες. Οι καλεσμένοι φεύγοντας ευχηθήκαν τον νεοφώτιστο και ευχαρίστησαν τους γονείς για την υπέροχη μπομπονιέρα που έλαβαν.