Την ομορφότερη μέρα και το πρωτότυπο θέμα αεροπλανάκι για στολισμό βάπτισης, διάλεξαν οι γονείς του μικρού Γιωργάκη για να την βάπτισή του. Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στον όμορφο ναό του Αγίου Νικολάου στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης.

Οι επιλογές  του μπαμπά και της μαμάς ήταν απόλυτα θεματικές.

Ξεκινώντας με το χειροποίητο προσκλητήριο, δεμένο με την ιδιαίτερη κορδέλα σε απόχρωση του μπλε, προσκάλεσαν τους αγαπημένους ανθρώπους υποψιάζοντας τους για το τι θα ακλουθούσε την ημέρα της βάπτισης.

Η ημέρα έφτασε! Ένα μακρόστενο τραπέζι, ντυμένο με λευκά και γαλάζια υφάσματα στεκόταν αρχοντικά στο πλάι των σκαλοπατιών. Στο  ψηλό πουά κουτί δέθηκαν  περίτεχνα, το μικρό ματόχαντρο και το άριστης ποιότητας ασημένιο μπρελόκ αεροπλανάκι. Όλο μαζί αποτελούσαν την θεματική μπομπονιέρα της βάπτισης. Παραδίπλα σε λευκούς δίσκου τοποθετήθηκαν  τα μικρά μπισκοτένια αεροπλανάκια, ενισχύοντας με την παρουσία τους τον στολισμό της  βάπτισης. Μαζί με τα κηροπήγια και τα υπόλοιπα διακοσμητικά αντικείμενα, την δική του θεματικά πινελιά έδινε και το βιβλίο ευχών που ήταν σετ με τα προσκλητήρια της βάπτισης.

Η επιλογές του νονού, καθαρά μέσα στο θέμα της βάπτιση, με μια λαμπάδα με αεροπλανάκια, σεταρισμένο ξύλινο κουτί βαπτιστικών και όλο το λαδοσέτ, να έχουν τα ίδια χρώματα και μοτίβα. Και επειδή  η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά τα μαρτυρικά αεροπλανάκια καρφίτσες ολοκλήρωσαν το θέμα της βάπτισης.
Αμέσως μετά την βάπτιση ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα δεξιώσεων Grande Salle. Όλες οι ροτόντες διακοσμήθηκαν με ένα περίτεχνο βάζο, δεμένο με την ίδια κορδέλα που χρησιμοποιήθηκε σε όλα τα προϊόντα της βάπτιση, και μέσα τοποθετήθηκε ένα μπουκέτο από λευκά και γαλάζια τριαντάφυλλα. Τέλος ένα θεματικό ευχαριστήριο καρτελάκι υποδέχτηκε κάθε καλεσμένο στο τραπέζι.