Στον ναό του πιο γνωστού κολλεγίου της Θεσσαλονίκης στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια και συγκεκριμένα στον ναό Τριών Ιεραρχών επέλεξαν να βαπτίσουν τον μικρό Ορφέα οι γονείς και οι γνωστοί στο ευρύ κοινό νονοί του. Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε γεύμα σε μια από της αίθουσες του κολλεγίου διότι ο καιρός δυστυχώς δεν ήταν με το μέρος μας. Το γεύμα επιμελήθηκαν τα ζαχαροπλαστεία – catering Plaisir.

Στο προαύλιο χώρο του ναού δημιουργήθηκε το ονειρεμένο ναυτικό σκηνικό για την βάπτιση. Ο στολισμός της βάπτισής ξεκινούσε με έναν διάδρομο από τέσσερα σετ από στεφάνια με λευκή ορτανσία και αντικείμενα να θυμίζουν θάλασσα. Προχωρώντας, μια λευκή τέντα κάλυπτε τις δυο ναυτικές ροτόντες. Με blue navy βαμβακερά υφάσματα, ναυτικά δεσίματα στα κηροπήγια και τα βάζα των ζαχαρωτών ενώ σε περίοπτη θέση τοποθετήθηκε το χειροποίητο ναυτικό βιβλίο ευχών, το αποτέλεσμα της διακόσμησης προκάλεσε δέος στους καλεσμένους της βάπτισης. Μια πραγματικά μεγαλόπρεπη γιρλάντα έπαιρνε το σχήμα της καμάρας στην είσοδο του ναού. Ο στολισμός της κολυμπήθρα στην ιδία φιλοσοφία, με μια γιρλάντα από γυψοφύλλη και λευκά τριαντάφυλλα με ριγέ κορδέλες ομόρφυνε το εκκλησάκι.

Όλα βέβαια είχαν ξεκινήσει από πριν, με το ιδιαίτερο προσκλητήριο που συνοδευόταν από την χειροποίητη personalized κρεμαστή μπομπονιέρα. Ένα μπλε κουτί σε σχήμα βιβλίου, έκρυβε το απλό προσκλητήριο και την μπομπονιέρα με τα χρυσά μεταλλικά ναυτικά αντικείμενα. Σημείο αναφοράς το μεταλλικό χρυσό όνομα του μικρού Ορφέα .

Δεν θα έλειπε βεβαία και το σετ της βάπτισης με το ναυτικό κουτί και τα αντίστοιχα λαδόπανα όλα ίδιο ύφος. Τέλος η λαμπάδα της βάπτισης ντυμένη με τα ίδια ναυτικά υφάσματα και τον μοναδικό κόμπο, ολοκλήρωναν την θεματική διακόσμηση της βάπτισης.