Βάπτιση με θέμα Cup Cake

Βάπτιση με θέμα cupcakes πραγματοποιήσαμε στην Μητρόπολη Καλαμαριάς της μικρής Ειρήνης-Ραφαέλλας. Έναν καλοκαιρινός στολισμός βάπτισης στους χρωματισμούς του λιλά και του ροζ που στήσαμε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Το τραπέζι το ντύσαμε με σατέν λιλά και ροζ υφάσματα. Τρία κρεμαστά λευκά κλουβάκια, που στο εσωτερικό τους βάλαμε ένα μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα, ολοκλήρωσαν την διακόσμηση της βάπτισης.

Candy table Βάπτιση με θέμα cupcakes

Το τραπέζι το γεμίσαμε με  ζαχαρωτά και γλυκά στα χρώματα της βάπτισης. Για γλυκό της βάπτισης επιλέξαμε την βανίλια, η αλλιώς το γνωστό σε όλους υποβρύχιο. Αναλυτικότερα μέσα σε ένα γυάλινο βαζάκι όπου το καπάκι ήταν ντυμένο με καρό λιλά ύφασμα, θυμίζοντας  τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού. Και φυσικά δεν έλειπε το καρτελάκι με το όνομα της μικρής. Την μπομπονιέρα της βάπτισης την παραγγείλαμε από το χαμόγελο του παιδιού και ήταν ένα χάρτινο κουτάκι γεμάτο με κουφέτα. Η μπομπονιέρα των παιδιών ήταν δύο ξύλινα παιχνίδια, μια σβούρα και μια σφυρίχτρα, δεμένα μαζί σε ένα τούλι τύπου καραμέλα. Όσο για τους μικρούς καλεσμένους οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν καθώς δώσαμε στο καθένα ένα χάρτινο σακουλάκι γεμάτο με ζαχαρωτά, κουφέτα και γλειφιτζούρια.

Το σικάτο φόρεμα της μικρής όπου επιλέξαμε μαζί με την νονά,  το ολοκληρώσαμε τέλεια με τα ιδιαίτερα λαδόπανα. Όπως και η βαλίτσα τρέιλερ με τον εντυπωσιακό χειροποίητο φιόγκο,  που χρησιμοποιήσαμε  ως κουτί βάπτισης. Τα βλέμματα όμως τράβηξε η χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης, με τον ιδιαίτερο φιόγκο από ταφταδένια  υφάσματα, όπου επάνω του κρεμάσαμε τα μονογράμματα της μικρής.

Party βάπτισης

Το πάρτι συνεχίστηκε στο εστιατόριο  Aperito στην καλαμαριά. Τα τραπέζια τα διακοσμήσαμε με ένα εντυπωσιακό λιλά κασπό όπου στο εσωτερικό τους τοποθετήσαμε δύο χειροποίητα cup cakes.

Φυσικά αυτό που δεν θα ξεχάσουμε όλοι από αυτή την βάπτιση Βάπτιση με θέμα cupcakes, ήταν να ζητήσουν από τους καλεσμένους τους, αντί για δώρο προς την κορούλα τους να ενισχύσουν με ένα ποσό το χαμόγελο του παιδιού. Έτσι όλοι οι καλεσμένοι μετά την τελετή πέρασαν μπροστά από το τραπέζι και μέσα στον γνωστό κουμπαρά σπιτάκι από το χαμόγελο του παιδιού, τοποθέτησαν ο καθένας ξεχωριστά το φακελάκι του με το ποσό του επιθυμούσε. Να σας ζήσει η Ειρήνη-Ραφαέλλα!!!